سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

فارس رتبه دوم صادرکننده نمونه ملی را کسب کرد

استان فارس با سهم ۸ درصدی از صادرات موفق شد به صورت مشترک با استان آذربایجان رتبه دوم صادرکننده نمونه ملی را از آن خود کند.

صادرات

به گزارش خبرگزاری موج از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، علی همتی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار داشت: با برگزاری بیست و یکمین سالروز ملی صادرات، ۲۹ مهرماه با شعار "صادرات؛ تکرار عزم ملی" در سالن اجلاس سران تهران، استان فارس موفق شد با پنج صادر کننده نمونه ملی پس از استان خراسان رضوی به صورت مشترک با استان آذربایجان شرقی با سهم ۸ درصدی از صادرات رتبه دوم را از آن خود کند.

همتی افزود: در بخش چینی بهداشتی شرکت گلسار فارس با مدیریت آقای دادگر، بخش گردشگری شرکت گشت تور با مدیریت آقای قاجار، بخش صنایع غذایی و تبدیلی شرکت زرین غزال با مدیریت آقای ابراهیمی، بخش میوه شرکت آریا سام با مدیریت آقای ارجمندی و در بخش تره بار شرکت سمیران سلامت با مدیریت آقای ایوبی‌فر به عنوان حائزین رتبه نمونه ملی با اهداء لوح و تندیس طلایی انتخاب گردیدند.

وی با اشاره به کسب عنوان دومی استان فارس در امر مهم صادرات، عنوان کرد: توسعه پایدار صادراتی یکی از مهم‌ترین اهداف ملی در عرصه اقتصادی است، لذا محور اصلی توسعه، متکی به رشد صادرات به‌ویژه افزایش سهم صادرات کالاها و محصولات است، از این ‌رو برای توسعه امر صادرات غیر نفتی استان، توجه به ظرفیت‌های بالقوه مهم صادراتی و نیز بالفعل نمودن آن‌ها مهم است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس تصریح کرد: با گسترش و تقویت ظرفیت‌های صادراتی در استان فارس، اشتغال پایدار ایجاد می‌شود و نیز تمام توان تولیدی استان‌ در توسعه فعالیت‌های صادراتی به کار گرفته می‌شود تا ضمن کاسته شدن از تکیه اقتصاد بر نفت نفوذ در بازارهای جهانی، از نظر اقتصادی و سیاسی افزایش یافته و فارس در این خصوص جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کند.همتی با اشاره به بررسی عوامل داخلی به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف بنگاه‌های صادراتی، رفع تهدیدات و تبدیل آن به فرصت‌ها، بیان کرد: استان فارس به لحاظ دارا بودن پتانسیل خاص صادراتی در تولید محصولات و کالاهای صنعتی ، کشاورزی، معدنی و غیره می‌تواند با تحرک لازم در تجهیز بیشتر امکانات، ماشین‌آلات و تکنولوژی روز دنیا و توسعه حمل و نقل خود در توسعه جایگاه صادرات غیرنفتی، نقش شایان‌توجهی را ایفا کند.

وی افزود: عراق، افغانستان، امارات متحده عربی، قطر، آلمان، رومانی، پاکستان، ترکیه، کویت و عمان از جمله کشورهای هدف صادارات استان فارس بوده است.

وی در پایان برای بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها صادراتی استان فارس در راستای گسترش دامنه صادرات به راهکارهای کوتاه و میان‌مدت مانند توسعه تعاملات اقتصادی داخلی و خارجی استان و استفاده از موقعیت ترانزیتی با کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس، توسعه و تجهیز شبکه‌های زیربنایی، خدمات ترانزیتی، توسعه صنعتی استان با اولویت صنایع تبدیلی و غذایی، نساجی، حمل‌ونقل، معدنی، قطعه‌سازی و صنایع پتروشیمی و شیمیایی اشاره کرد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه