سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

دبیر کنگره بزرگداشت شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی(ره):

با شهادت آیت الله مصطفی خمینی(ره) نهضت امام رنگ و بوی تازه ای گرفت

دبیر کنگره بزرگداشت شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی(ره) گفت: تا سال ۵۶ امکان بردن نام امام خمینی(ره) به دلیل اختناق در جامعه وجود نداشت، اما با شهادت آیت‌الله سید مصطفی خمینی نام امام راحل دوباره بر سر زبان‌ها افتاد و با خنثی شدن توطئه آمریکا نقاب نفاق از چهره رژیم پهلوی برداشته شد.

دبیر کنگره

به گزارش خبرگزاری موج از قم، حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر مقدس قم با اشاره به تبعات شهادت آیت‌الله سید مصطفی خمینی اظهارداشت: پس از شهادت این شهید فضای انقلابی در جامعه ایجاد شد، به همین دلیل رژیم پهلوی مقاله ای توهین آمیز را در ۱۷ دی سال ۵۶ علیه امام خمینی(ره) در روزنامه اطلاعات منتشر کرد که انتشار این مقاله وقوع قیام مردمی 19 دی را در شهر قم به دنبال داشت.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره وضعیت ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اظهارداشت: کارشناسان آمریکایی در سال ۵۵ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به این نتیجه رسیدند که باید برای تثبیت نفوذ آمریکا در کشورهایی همچون ایران یک سری اصلاحات ظاهری صورت بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین ذوعلم ادامه داد: جیمی کارتر پس از رسیدن به قدرت در آمریکا از ایجاد فضای باز سیاسی در ایران سخن گفت، به همین دلیل در سال ۵۶ برای برخی از روشنفکران وابسته و ملی گرا مجال طرح برخی از انتقادات سطحی از رژیم پهلوی فراهم شد، این رژیم می‌خواست با این سیاست برای انقلاب اسلامی بدل سازی کند، اما شهادت آیت‌الله سید مصطفی خمینی در یکم آبان ماه سال ۵۶ این نقشه را خنثی کرد.

دبیر کنگره بزرگداشت شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی افزود: پس از شهادت آیت‌الله سید مصطفی مراسم‌های بزرگداشت زیادی در شهرهای مختلف ایران برای این شهید برگزار شده و توجه‌ها به سوی امام خمینی(ره) جلب شد، امام راحل شهادت فرزندشان را جزو الطاف خفیه الهی دانستند، با شهادت آیت‌الله سید مصطفی خمینی، نام امام خمینی(ره) به صورت گسترده در جامعه مطرح شد، البته برخی افراد به دلیل سخنرانی در مراسم‌های بزرگداشت فرزند امام راحل توسط رژیم پهلوی به شهرهای مختلف تبعید شدند.

معاون موسسه پژوهشی حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری افزود: شهادت پسر ارشد امام خمینی(ره) از انحراف و تحریف در نهضت انقلاب اسلامی جلوگیری کرد، جبهه اسلام ناب محمدی دستاوردهایی همچون پیروزی بر رژیم طاغوت و تربیت نسل جوان در کشورهای مختلف جهان را داشت.

حجت الاسلام والمسلمین ذوعلم با اشاره جایگاه شهدای مدافع حرم اظهار کرد: نهضت انقلاب اسلامی اکنون در برابر نظام استبداد جهانی ایستاده است، شهادت غریبانه شهدای مدافع حرم در برابر تروریست‌های تکفیری زمینه را برای شکست استبداد جهانی فراهم می‌کند و وعده الهی در این زمینه محقق خواهد شد.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با فریبکاری غرب و آمریکا در معاهدات بین المللی با ملت ایران اظهارداشت: امروز رئیس جمهور آمریکا همچون رژیم پهلوی اتهامات واهی همچون ماجراجویی را به انقلاب اسلامی ایران وارد می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: ترامپ همچنین تهدید کرده است که برجام را پاره می‌کند، صدام هم در آغاز جنگ تحمیلی قرارداد الجزایر را پاره کرد، سرنوشت صدام در انتظار ترامپ رئیس جمهور آمریکا است و لازم است سران کفر نگاهی به تاریخ جهان داشته باشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه