سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

استاندار لرستان:

اقدامات قرارگاه خاتم جهاد اقتصادی در سال اقتصاد مقاومتی است

سید موسی خادمی در جلسه با پیمانکاران قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، گفت: قرارگاه خاتم بخش عمده‌ای از بار عمرانی و سازندگی کشور را به دوش می‌کشد.

موسی خادمی ستاد تسهیل

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، سید موسی خادمی در جلسه با پیمانکاران قرارگاه خاتم در خصوص پروژه‌های عمرانی استان بیان داشت: از اقدامات قرارگاه خاتم می‌توان به عنوان جهاد اقتصادی در سال اقتصاد مقاومتی یاد کرد.

وی ادامه داد: قرارگاه خاتم در کل کشور مجموعه دولت را مورد حمایت قرار داده و بخش عمده‌ای از بار عمرانی، اقتصادی و سازندگی را به دوش می‌کشد.

دکتر خادمی گفت: اگر بخواهیم در جهت توسعه و پیشرفت استان اقداماتی انجام دهیم باید حتما از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

به گفته استاندار لرستان مدیران دستگاه‌های اجرایی به تنهایی و بدون دخالت دیگر دستگاه‌ها نمی‌توانند موفقیتی کسب کنند و تنها با نگاه سیستمی، هماهنگ و همکاری با یکدیگر می‌شود در مسیر انجام کارها به جلو پیش رفت و موفق شد.

وی متذکر شد: اگر هر کدام از مدیران دستگاه‌ها بدون همکاری با دیگران اقدام کنند قطعا به بن‌بست خواهند رسید و چنانچه در استان نتوانیم مشکلات خود را حل کنیم موضوعات ملی نیز حل نخواهند شد چراکه ابتدا باید در خود استان مشکلات را مرتفع کرد.

خادمی با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی باید قرارگاه خاتم را به عنوان بخشی از بدنه دولت و خود بدانند، اظهار داشت: توجه و نگاه ویژه به قرارگاه خاتم لازم و ضروری است.

استاندار لرستان در پایان، تاکید کرد: حضور قرارگاه خاتم در پروژه‌های عمرانی استان فرصتی است که باید آن را غنیمت شمرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه