سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

بخشش اولیای دم در کمان/ نجات ۲ نوجوان از چوبه دار

دو نوجوان محکوم به قصاص در استان کرمان که نزدیک به ۷ سال را در مرکز کانون اصلاح تربیت این استان گذرانده اند امروز با گذشت اولیای دم آزاد شدند.

بخشش

به گزارش خبرگزاری موج،  مراسم آزادی دو نوجوان محکوم به قصاص امروز با حضور علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان، رمضان امیری مدیر‌کل زندان‌های استان کرمان، فاطمه‌السادات حسینی مدیر‌کل امور بانوان استانداری کرمان و خانواده‌های مقتولین در دفتر استاندار کرمان برگزار شد.

در این مراسم مدیر‌کل امور بانوان استانداری کرمان با اشاره به اینکه بحث پیگیری آزادی زندانی محکوم به قصاص از حدود یک ماه گذشته توسط استاندار کرمان آغاز شد گفت: در یک دیدار مردمی مادر نوجوانی که از ۱۵ سالگی به‌دلیل قتل در زندان به سر می‌برد، موضوع را با استاندار کرمان مطرح کرد.

وی با بیان اینکه مادر این نوجوان باعث آزادی یکی دیگر از زندانیان نوجوان نیز شد افزود: استاندار کرمان موضوع مشابه این زندانی با سایر زندانیان را در دستور کار قرار داد و پیگیری‌های لازم برای آزادی آنها انجام شد.

فاطمه‌السادات حسینی با اشاره به اینکه در آموزه‌های دینی ما بحث گذشت بسیار سفارش شده است خاطر‌نشان کرد: کار بسیار با ارزش و معنوی انجام شد و در ابتدای ماه محرم، مقدمات آزادی دو نوجوان که در کانون اصلاح و تربیت زندانی بودند، فراهم شد.

مدیر‌کل امور بانوان استانداری کرمان با بیان اینکه رضایت خانواده‌های مقتولین گرفته شده است افزود: کسانی که عفو و بخشش می‌کنند بدون شک در تاریخ بزرگ خواهند بود و این گذشت تا همیشه باقی می‌ماند.

در این مراسم مدیر‌کل زندان‌های استان کرمان نیز با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما در زندان اصلاح و تربیت مددجویان است اظهار‌داشت: هر انسانی امکان دارد اشتباهی را مرتکب شود و باید برای اصلاح آن تلاش کرد.

رمضان امیری با بیان اینکه در زندان مرکزی استان ۲۴ نفر وجود دارند که حکم قصاص آنها آمده است گفت: ۷ نفر نیز در کانون اصلاح و تربیت هستند که حکم قصاص آنها صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه دو نوجوانی که امروز با پیگیری‌های استاندار و جلب رضایت اولیای دم آزاد شدند ۶ تا ۷ سال در زندان بوده‌اند افزود: در این مدت این افراد با اصلاح خود و آموزش‌های لازم از جمله حفظ قرآن کریم سعی بر اصلاح خود داشته‌اند.

مدیر‌کل زندان‌های استان کرمان با بیان اینکه بزرگان دین اسلام بر گذشت، توصیه‌های زیادی داشته‌اند تصریح کرد: لذتی که در عفو و گذشت است در انتقام نیست و اولیای دم این زندانیان امروز کار بسیار بزرگی را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه ۲۹۶ نفر نیز در زندان‌های استان کرمان بدهکار مالی هستند گفت: امروز با حضور تعدادی از خیرین استان، برنامه آزادی تعدادی از آنها فراهم شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه