سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

استاندار هرمزگان در آیین افتتاح یادمان شهدای جزیره سیری:

نگاه و اندیشه شهدا باید در تمامی امور جاری باشد

استاندار هرمزگان گفت: باید در تمامی امور کار و زندگی ما، نگاه و اندیشه شهدا جریان داشته باشد و درس شجاعت و از خود گذشتن را از شهدا بیاموزیم چون شهدا از همه چیز خود گذشتند و برای سربلندی این آب و خاک ایثار کردند.

افتتاح یادمان شهدای جزیره سیری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، فریدون همتی در آئین افتتاح یادمان شهدای جزیره سیری با بیان اینکه شهدا حق بزرگی برگردن ما دارند، عنوان کرد: شهدا همه هستی خود را برای ایران اسلامی فدا کردند و ائمه اطهار(ع) و به خصوص حضرت امام حسین(ع) منبع عشق و توسل رزمندگان و شهدا بودند.

وی ادامه داد: ملت بزرگ ایران و مسئولان جمهوری اسلامی ایران راه شهدا را ادامه می‌دهند و به آرمان شهدا وفادار هستند.

استاندار هرمزگان افزود: باید در تمامی امور کار و زندگی ما، نگاه و اندیشه شهدا جریان داشته باشد و درس شجاعت و از خود گذشتن را از شهدا بیاموزیم چون شهدا از همه چیز خود گذشتند و برای سربلندی این آب و خاک ایثار کردند.

همتی با بیان اینکه دشمنان با خصومت، سختی فراوانی به ملت ایران تحمیل کردند چون مردم ایران می‌خواستند روی پای خود بایستند، اظهار داشت: پس از انقلاب، دشمن جنگ را علیه ما تحمیل کرد و ملت ایران با دست خالی در مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستاد و با تکیه بر ایمان الهی و تبعیت از فرامین الهی و انسجام و وحدت، ایران اسلامی در این نبرد پیروز شد.

وی تصریح کرد: یکی از آخرین حربه‌های دشمن علیه ملت ایران، اوج تحریم‌های اقتصادی بود و این نشان می‌دهد تا زمانی که انقلاب اسلامی وجود دارد و ملت ما می‌خواهد استقلال داشته باشد، ما با دشمنی استکبار مواجه خواهیم بود.

مقام عالی دولت در استان با تاکید بر اینکه باید راه شهیدان را با صلابت دنبال کنیم، اظهار داشت: باید با همان شور و شعور انقلابی که داشته‌ایم و ایمان به راه خود و وحدت و همدلی و تبعیت از رهبری در کنار هم باشیم و دشمن را ناامید کنیم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه کسانی که در جزیره سیری کار می‌کنند در حال کمک به تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی هستند و خدمات آنان بسیار ارزشمند است، افزود: یادمان شهدای جزیره سیری کاری با معماری بسیار زیباست و از تلاش‌های صورت گرفته برای احداث این یادمان قدردانی می‌کنم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه