سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

در راستای کمک به کودکان بدسرپرست؛

جشن مهرانه در بهزیستی لرستان برگزار شد

جشنی مهرانه، به منظور توزیع نوشت‌افزار و لباس مدرسه در میان کودکان بدسرپرست تحت پوشش بهزیستی، در خرم‌آباد برگزار شد.

جشن مهرانه

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، جشن مهرانه، با حضور مدیرکل بهزیستی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی لرستان، در خرم‌آباد برگزار شد.

در این مراسم، دکتر حیدری مدیر کل بهزیستی لرستان، با اشاره به اینکه در جامعه‌ی ما، افرادی در صدد آسیب‌رساندن به کودکان هستند، گفت: تحقیق‌ها نشان داده که عواملی چون نارسایی نهاده‌های اجتماعی مثل خانواده و مدرسه، در آسیب اجتماعی کودکان تاثیر بسزایی دارند.

حیدری افزود: فقر اقتصادی خانواده‌ی کودکان خیابانی و ناتوانی آنها در انطباق با شیوه‌های زندگی شهرهای بزرگ، آلودگی و آسیب‌زا بودن محلات حاشیه شهرها، فقدان نظارت کافی از سوی سازمان‌های مسئول و الگوهای نادرست کنش متقابل بین شهروندان و کودکان خیابانی، همه دست به دست هم داده اند تا پدیده‌ی کودکان خیابانی، کماکان به عنوان یک مشکل در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور خودنمایی کند.

گفتنی‌است در پایان این مراسم، با اهدای نوشت‌افزار و لباس مدرسه به کودکان بدسرپرست، خوشحالی این قشر آسیب‌پذیر فراهم آمد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه