سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

فرماندار بندرعباس در شورای ترافیک مطرح کرد؛

لزوم ساماندهی سریعتر سرویس مدارس جهت تسهیل در عبور و مرور شهروندان

فرماندار شهرستان بندر عباس گفت: جهت افزایش ایمنی، عبور و مرور و روان سازی ترافیک ساماندهی سرویس مدارس باید سریعتر انجام گیرد.

ترافیک بندرعباس - هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از فرمانداری بندرعباس، احمد پویافر، در جلسه شورای آموزش و پرورش و شورای ترافیک شهرستان، ضمن تسلیت ایام محرم الحرام و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: آغاز سال تحصیلی جدید با گستردگی کارها نیازمند همدلی و همراهی همه مسوولان اجرایی است تا بتوانیم شور و نشاط لازم را برای حضور آینده سازان کشور در مدارس ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به تمام اقشار جامعه  تعلق دارد تصریح کرد: تمامی مسئولین ادارات در امر آموزش و پرورش سهیم هستند و با تمام توان بایستی هم از لحاظ مادی و هم معنوی حامی این نهاد با ارزش جامعه باشند.

وی مدرسه را منشا پویایی و بالندگی در جامعه دانست و گفت: همه مردم، مسوولان باید آموزش و پرورش را در آماده سازی مدارس شهرستان برای پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید همراهی کنند.

رئیس شورای ترافیک شهرستان خاطرنشان شد: همکاری و هماهنگی همه دستگاههای اجرایی عضو شورای ترافیک در بهبود معضلات ترافیکی موثر است و باید با برنامه ریزی صحیح و همفکری در راستای خدمت هر چه بیشتر به مردم گام برداریم.

وی در پایان افزود: باتوجه به اینکه در آستانه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید هستیم انتظار می رود دستگاههای مربوطه با همکاری یکدیگر بسترهای لازم را به منظور افزایش ایمنی عبور و مرور دانش آموزان از جمله خط کشی عابر پیاده در جلوی مدارس،نصب تابلوها و علائم هشدار دهنده، ایمن سازی و رنگ آمیزی سرعت گیرها، ساماندهی سرویس مدارس را فراهم کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه