سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس کمیسیون سیاست گذاری اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد:

مرکز آموزش اتاق بازرگانی اصفهان راه اندازی می شود

رئیس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان به راه‌اندازی مرکز آموزش اتاق بازرگانی اصفهان اشاره کرد و گفت: آموزش مهارت‌های شغلی بر اساس نیاز اعضای اتاق ازجمله مهم‌ترین هدف راه‌اندازی این مرکز است.

اصفهان- رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مصطفی رناسی در جلسه کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: چنانچه اقتصاد در اولویت قرار گیرد مسایل و مشکلات این بخش با سرعت بیشتری از سوی سازمان‌ها و نهادهای مرتبط برطرف می‌شود.

وی آغاز فعالیت‌های شرکت توتال فرانسه در میدان‌های نفتی ایران و همچنین اجرایی شدن فاز توسعه فرودگاه اصفهان و مشهد توسط شرکت وینسی فرانسه را گام‌های ارزشمند برای توسعه اقتصاد کشور برشمرد و گفت: رشد اقتصادی ایران به‌آرامی افزایش می‌یابد و چنانچه همه بخش‌ها اولویت اول خود را اقتصاد قرار دهند رشد اقتصادی سرعت بیشتری به خود می‌گیرد.

رناسی افزود: آموزش مهارت‌های شغلی بر اساس نیاز اعضای اتاق ازجمله مهم‌ترین هدف راه‌اندازی این مرکز است .

رئیس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان خواستار همکاری نزدیک‌تر دانشگاه و واحدهای صنعتی در انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی شد و گفت: ارایه موضوع پایان‌نامه از سوی واحدهای صنعتی به دانشجویان دانشگاه و  انجام تحقیق بر اساس مسایل واحدهای صنعتی می‌تواند رابطه صنعت و دانشگاه را تحکیم تر سازد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه