سرخط خبرها
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد

مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان:

عملیات بازگشت حجاج به اصفهان پایان یافت

مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان از پایان عملیات بازگشت حجاج استان های اصفهان و چهارمحال بختیاری از دیروز شنبه خبر داد.

اصفهان- بازگشت حجاج

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، حسن امجدی  بیان کرد: عملیات بازگشت حجاج بیت اله الحرام در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان که از روز ۱۵ شهریور ماه آغاز شده بود در ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه روز جمعه ۲۴ شهریور ماه ۹۶ پایان یافت.

وی افزود: طی این عملیات ها ۶ هزار و ۳۶۵ زائر بیت الله الحرام از شهرهای جده و مدینه به استان اصفهان بازگشتند.

امجدی بیان کرد: این حجاج در قالب ۴۴ کاروان با ۲۴ پرواز در قالب ۴۴ کاروان از استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری از طریق فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به وطن بازگشتند.

مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان با بیان اینکه اقدامات مورد نیاز برای اعزام و استقبال از زائرین از ماه های قبل شروع شده بود گفت : در این راستا علاوه بر بسیج کارکنان فرودگاه استان اصفهان در قالب میز خدمت و راهنمای مسافر در ترمینال پروازهای خارجی جهت خدمت رسانی به حجاج، با تشکیل کمیته حج با مشارکت تمامی سازمانهای و ارگانهای مرتبط از جمله پلیس فرودگاه،گذرنامه ، ناجا، اورژانس، قرنطینه،گمرک،حج و زیارت استان، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی نسبت به ساماندهی امور و بهبود سطح خدمات اقدام شد.

وی با اعلام رضایت از روند اجرایی عملیات رفت و برگشت حجاج و قدردانی از کلیه عوامل دست اندرکار اضافه کرد :همه سازمانها در این مدت با آمادگی کامل و افزایش کارکنان در راستای تسریع در عملیات و خدمت رسانی مطلوب اقدام کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه