سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

آغاز جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در کرمانشاه

مدیر اجرایی جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان کرمانشاه گفت: این جشنواره پس از ۲۲ سال با حضور ۱۲ استان از ۲۲ تا ۲۵ شهریورماه سال جاری در استان کرمانشاه برگزار می شود.

آغاز جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، کامران رضایی از برگزاری پنجاه و هفتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در استان کرمانشاه خبر داد و گفت:  ۲۴۳۲ اثر در قالب فیلم، عکس و فیلم‌نامه به دبیرخانه جشنواره ارسال‌شده است.

وی این تعداد اثر را یک رکورد دانست و بیان کرد: پس از بررسی‌های به‌عمل‌آمده تعداد ۱۲۰ نفر برگزیده و با آثاری چون عکس، فیلم‌نامه، فیلم و ... در جشنواره حضور خواهند داشت.

رضایی ادامه داد: استان کرمانشاه توانست در بخش فیلم‌سازان از بین ۵۱ اثر برگزیده، ۷ اثر، در بخش مجموعه عکس از بین ۵ اثر برگزیده، ۱ اثر، در بخش فیلم‌سازان بخش مستند از بین ۱۴ اثر برگزیده ۴ اثر، در بخش پویانمایی از بین ۱۰ اثر برگزیده ۲ اثر، در بخش فیلم‌سازان تجربی از بین ۸ اثر برگزیده ۲ اثر، در بخش تک عکس از بین ۳۱ اثر برگزیده ۵ اثر، در بخش فیلم‌نامه آزاد از بین ۱۳ اثر برگزیده ۲ اثر و در بخش فیلم‌نامه‌نویسی اقتباسی از بین ۳ اثر برگزیده ۲ اثر را به خود اختصاص دهد.

وی گفت: پدر پروانه‌ها به نویسندگی یزدان پرونده و رقص رنگ از حامد حیدری ذاکر ناوک عشق اثر شمسی وفایی، خر تنها از مهدی حسنی جلیلیان نمایش‌های هنرمندان کرمانشاهی در بخش مستند جشنواره شبدیز هستند.

رضایی گفت: در بخش پویانمایی استان کرمانشاه با دو اثر هراس به نویسندگی جلال نعیمی و بوم اثر نگین صدقی سیسان در این بخش حضور دارد.

وی ادامه داد: بازی روی ماه اثر سامان اریان پور، و بی‌سایه گی محدثه بهراد فیلم بخش تجربی جشنواره شبدیز از استان کرمانشاه است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه