سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شهردار کرمانشاه:

اقدامات گسترده‌تری در حوزه فرهنگی اجتماعی شهر کرمانشاه برنامه‌ریزی شود

شهردار کرمانشاه ضمن معرفی مهدی عبدالمالکی به‌ عنوان سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کرمانشاه، بر برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات گسترده‌تری در حوزه فرهنگی اجتماعی تأکید کرد.

شهردار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، آرش رضایی بابیان اینکه انصافاً زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی که در این دوره در شهر اتفاق افتاده، مطلوب بوده است، گفت: توجه به حوزه فرهنگی اجتماعی جزو اهداف و برنامه‌های بنده بوده است و تلاشم بر این بوده که وزن وب‌های مناسبی به آن داده شود و توجه ویژه‌ای هم صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۶ بودجه خوبی به بخش فرهنگی اختصاص یافت، افزود: نیمه اول سال را به دلایل غیرقابل‌اجتنابی از دست دادیم و باید توان و هم‌وغم بیشتری برای جبران این موضوع در نیمه دوم سال بگذاریم.

وی با تأکید بر اینکه نیاز به کار فرهنگی بیشتری هست و فعالیت‌های فرهنگی باید بیش از گذشته باشد، گفت: شهرداری امکانات گسترده‌ای دارد و انتظار می‌رود با تجهیز و استفاده از نرم‌افزارها در جهت فرهنگ‌سازی اقدام شود و بتوان در این عرصه بسیار مهم گام‌های بلند‌تر و مثمر ثمرتر برای ارتقای فرهنگ عمومی برداشت.

شهردار کرمانشاه بر راه‌اندازی ستاد اربعین شهرداری و برنامه‌ریزی و اجرای سوگواره‌ها و جشنواره‌های ملی و مذهبی، تعزیه‌خوانی و تئاتر خیابانی تأکید کرد و افزود: پیش‌بینی ما این است که قریب 700 تا 800 هزار زائر اربعین وارد کرمانشاه شوند تا از طریق مرز خسروی به کربلا بروند و در چند روزی که میهمان کرمانشاه خواهند بود باید چهره فرهنگی واقعی شهر را ببینند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی ما ارتقای فرهنگ عمومی است و برای این منظور باید کارهای زیربنایی کرد و با برنامه‌ریزی پیش رفت.

رضایی گفت: گاهی اجرای یک پروژه تقاطع غیر هم‌سطح ممکن است به‌اندازه یک کار فرهنگی اثرگذار نباشد و به چشم مردم نیاید چون مردم تشنه و مشتاق کارهای فرهنگی هستند.

وی ابراز کرد: ما از این منظر رسالت سنگینی به دوش داریم، ازاین‌رو شهرداری باید به‌عنوان یکی از سازمان‌ها در این زمینه تلاش کرده و آن بخشی که وظیفه شهرداری است را با جدیت دنبال کند.

رضایی ادامه داد: ما با نگاه جامعه‌محور و نگاه فرهنگی که داریم و با استفاده از ساختاری که در شهر ایجادشده است، باید تلاش کنیم تا بتوانیم در این زمینه ایفای نقش کنیم.

شهردار کرمانشاه در پایان گفت: امروز به عمل می‌بینیم که شهرداری بخش اعظمی از کار خود را در راستای فرهنگ‌سازی گذاشته است و شهرداری در میدانی قرار دارد که باید سایر دستگاه‌های فرهنگی نیز در کنار آن قرار بگیرند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه