سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

جام باشگاههای کتابخوانی لاهیجان راه اندازی شد

جام باشگاههای کتابخوانی لاهیجان با حضور ٥ تسهیل گر جهت ترویج کتاب و کتابخوانی در لاهیجان راه اندازی شده است .

جام باشگاه های کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری موج از لاهیجان، اولین جام باشگاههای کتابخوانی لاهیجان با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی در مقطع کودک و نوجوان با ٦ باشگاه و حضور٥ تسهیل گر شروع به فعالیت کرده است.

گروه باشگاه کتابخوانی«رد پای آسمان» به تسهیل گری نیلوفر امیدی با داشتن ١٢ عضو در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان فعالیت می کند.

عملکرد جام باشگاههای کتابخوانی بدین شکل است که به یک فرد بالغ نیاز است تا نقش تسهیل گر را ایفا کند .

سپس ١٢ کودک که تمایل به کتابخوانی دارند انتخاب می شوند و در سایت ترویج کتابخوانی ثبت نام صورت می گیرد.

هرکودک پس از ثبت نام یک کتاب به نصف قیمت از کتابفروشی می خرد کتابهای تهیه شده برای باشگاه کتابخوانی بسیار مفید و برای سنین مختلف پیش دبستانی ، سه سال اول دبستان ، سه سال دوم دبستان و مقطع اول متوسطه گزینش شده است .

فرد تسهیل گر که از مشتاقان ترویج کتابخوانی است برای اعضای باشگاه برنامه ریزی می کند و هربار یک کتاب به صورت گروهی خوانده می شود .

در پایان اعضای باشگاه یک یا چند کتاب را انتخاب کرده برای نویسنده نامه می نویسند و از کتابهای منتخب فیلم موبایلی تهیه می کنند .

نامه ها و فیلمها در جشنواره  ترویج کتابخوانی در شهرستان داوری و بهترینها برای رقابت به دبیر خانه کشوری ارسال می گردد.

کودکان از خلاقیت بکر و نابی برخوردارند . تسهیل گران که می توانند از اعضای خانواده ، معلم ، مربیان مهد و سایر علاقمندان به کتابخوانی باشنداجازه می دهند کودکان و نوجوانان خودشان با بهره مندی از اندیشه و تفکر جمعی به نتایج خوب برسند .

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه