معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس خبر داد:

برگزاری جشن "ولایت علوی اکمال دین نبوی" در ۳۰۰ بقعه متبرکه استان فارس

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس از برگزاری جشن «ولایت علوی اکمال دین نبوی» در بیش از ۳۰۰ بقعه متبرکه استان فارس خبر داد.

1

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از شیراز، حجت‌الاسلام ن سیدمیثم حسینی با اعلام این خبر اظهار داشت: حرم‌های مطهر امامزادگان و بقاع متبرکه فارس میزبان جشن عید سعید غدیر خم با عنوان "ولایت علوی و اکمال دین نبوی" خواهند بود.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه در شب و روز عید سعید غدیر خم مراسم جشن و شادی همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در حرم‌های مطهر امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می‌شود گفت: برگزاری مراسم عقد اخوت و برادری در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه، قرائت میثاق‌نامه در روز عید غدیر، راه‌اندازی کاروان‌های شادی، خطبه‌خوانی غدیر در بقاع متبرکه شاخص، تجلیل از خدام سادات بقاع ، برپایی ایستگاه صلواتی و نمایشگاه همه واقف باشیم، مدیحه سرایی، مولودی‌خوانی و شعرخوانی از ویژه برنامه‌های جشن عید سعید غدیرخم در بقاع متبرکه می‌باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: مراسم جشن عید سعید غدیرخم در روز شنبه ۱۸ شهریور در حرم‌های مطهر سید علاءالدین حسین(ع) و علی‌ابن‌حمزه(ع) به همراه اقامه نماز مغرب و عشاء، در آستان مقدس حرم مطهرسید تاج‌الدین غریب(ع) اجرای گروه طنز و تجلیل از سادات در ساعت ۱۷ بعدازظهر، امامزاده سید محمد(ع) قصردشت، سیدصادق(ع) مهدی‌آباد و شمس‌الدین میرآخر(ع)، برپایی ایستگاه صلواتی و اقامه نماز مغرب و عشاء و در محل بقعه متبرکه شاه‌داعی الی ا...(ع) نیز این مراسم جشن و سرور به همراه برپایی همایش بانون ولایی و اجرای گروه تواشیح نورالثقلین با حضور سخنرانان و مداحان مطرح استانی و کشوری برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس در ادامه به برگزاری جشن بزرگ عید سعید غدیر خم در سایر بقاع متبرکه شهرستانها اشاره کرد و اظهار داشت: مراسم جشن بزرگ ولایت علوی اکمال دین نبوی در بقاع متبرکه امامزادگان میرعلی‌ابن‌الحسین(ع) لارستان، فضل‌ابن‌موسی‌ابن‌جعفر(ع) و حسین(ع) جهرم، شاهزاده قاسم (ع) زرقان، سید ابراهیم(ع) دودج، عبدالرحمن(ع) و زینب خاتون(س) اقلید، شاه فرج‌اله(ع) لامرد، سید تاج‌الدین محمد(ع) قیرکارزین، پیرغیب(ع) کهنویه و در دو آستان مقدس امامزاده صفی‌الدین محمد(ع) و سید علی‌ابن‌اسحاق(ع) سروستان، شاه ابوالقاسم(ع) کوار، امامزادگان احمد(ع) و جعفر(ع) شهر بهمن آباده، امامزاده پیر مراد(ع) داراب، امامزاده حسین(ع) کازرون، امامزاده اسماعیل(ع) و حضرت شاهزاده قاسم(ع) شهر فسا و همچنین آستان مقدس امام زاده شهید(ع) فراشبند و امام زاده حسین(ع) پاسارگاد نیز این مراسم در شب و روز عید غدیرخم به همراه اجرای برنامه‌های فرهنگی، مسابقات و اهداء جوایز و مولودی‌خوانی و مدیحه‌سرایی مداحان اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود.

 

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه