سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

در جلسه HSE شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی گیلان مطرح شد:

وحدت رویه شرط اصلی اجرای دستورالعملهای ایمنی در مراکز عملیاتی است

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان گفت: سلامت افراد وتجهیزات برای ما اهمیت خاصی داردوسلامت پرسنل در درجه اول اهمیت است ودر درجه دوم فرد سالم می تواند امین و حافظ تاسیسات باشد.

شرکت نفت گیلان

به گزارش خرگزاری موج از رشت، علی اصغر عباسی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان،در جلسه HSE بهداشت، ایمنی و محیط زیست اظهار کرد: وحدت رویه و یکپارچگی نظرات مسئولین دراجرای دستورالعملهای ایمنی و نظارت برآن یکی ازشرایط تامین سلامت همکاران و حفظ اموال در تاسیسات و مراکز عملیاتی است.

وی یکسان نمودن معیار و ملاک ارزیابی را یکی از راههای ایجاد این وحدت نظر و رویه دانست و گفت:  در بازدیدهای شرکت از جمله درجه بندی وسایر بازرسی های نظارتی باید دقت داشت. 

مــدیر منطقه گیلان فرهنگ رعایت نکات ایمنی را یکی دیگر از الزامات انجام کار ایمن دانست و افزود: هریک از مسئولین وکارکنان موظفند در رفتار، گفتار واعمال خوداین امر را لحاظ کرده و نسبت به نهادینه کردن فرهنگ ایمنی در محیط کاری بالاخص محیط های عملیاتی اهتمام نمایند.

وی همچنین در معرض دید بودن تابلوهای هشدار دهنده و ایمنی برای انجام کار ایمن را در راستای فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ ایمنی موثر دانست و اظهار کرد: رعایت نکات ایمنی در تاسیسات انبار و محیط کار باید در هر صورت نهادینه شود و از راههای موثر این نهادینه سازی این است که کارکنان درمحلهای ریسک پذیر و پرخطر بطور مداوم و روزانه پیامهای هشدار دهنده و اطلاع رسانی را ببینند و خطرات کار غیر ایمن را لمس کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه