سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سرپرست معاونت هماهنگی عمرانی استانداری هرمزگان:

ورود پساب فاضلاب بندرعباس به دریا باید کاهش یابد

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان خواستار کاهش میزان ورود پساب فاضلاب به سطح دریا در بندرعباس شد.

پساب فاضلاب

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از استانداری هرمزگان، رضا مدرس در اولین جلسه کمیته بررسی پروژه ‏های عمرانی شهر بندرعباس خواستار کاهش میزان ورود پساب فاضلاب به سطح دریا در بندرعباس شد و بیان داشت: در این خصوص شهرداری، آب منطقه‏ ای و آب و فاضلاب شهری و محیط زیست همکاری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به گزارش اداره کل محیط زیست استان در خصوص وضعیت پساب ورودی فاضلاب شهر بندرعباس به دریا و عوامل اصلی منابع آلوده کننده آب دریا و میزان آلودگی آب دریا در نقاط مختلف ساحلی شهر بندرعباس، افزود: نحوه پایش مشترک بین شرکت آب و فاضلاب شهری و اداره کل محیط زیست استان و پیشنهادات مرتبط جهت کاهش آلودگی و کاهش ورودی فاضلاب به سطح دریا که ارائه شده باید بررسی و اجرایی شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت گاز رسانی به نقاط مختلف شهر بندرعباس تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به لزوم برخورداری مردم از نعمت گاز، در روند اجرای پروژه گازرسانی و رفع موانع پیش‏ رو در این خصوص تسریع شود.

مدرس خاطرنشان کرد: مباحث مربوط به شهرداری بندرعباس و شرکت گاز استان در خصوص نحوه محاسبه تعرفه عوارض حفاری، ترمیم آسفالت و معابر جهت گازرسانی به نقاط مختلف شهر بندرعباس در راستای گاز رسانی مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین خواستار توجه به تکمیل زیرساخت های مسکن مهر شامل آسفالت شبکه معابر، پیاده‏ روسازی و آب و برق مربوط به واحدهای مسکن مهر در بندرعباس شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه