سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خبر داد:

سرمایه گذاری بیش از ۷هزار و ۸۳۲میلیارد ریال بخش خصوصی و مشارکت مردمی در اجرای طرح های آبفا

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت :شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان طی سالهای ۹۲ تا ۹۵ با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مردمی بیش از ۷ هزار و ۸۳۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری در اجرای پروژه های آب وفاضلاب در گوشه و کنار استان اصفهان در دستور کار قرار داد.

اصفهان- ابفا

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، امینی با بیان اینکه در چندسال اخیر رویکردی را پیش گرفتیم که ظرفیت بالقوه بخش خصوصی را در اجرای پروژه های آب و فاضلاب را بالفعل درآوردیم اظهار داشت: درچندسال گذشته به این سمت پیش رفتیم که ظرفیت های سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی را در استان شناسایی شود و با فراهم نمودن زمینه های همکاری از ظرفیت سرمایه گذاری این بخش استفاده نمودیم. زیرا مادامی که از توانمندی بخش خصوصی استفاده شود می توانیم خدمات خود را توسعه دهیم و به تناسب آن پیشرفت و کیفیت ارتقا می یابد.

وی به پروژه هایی که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی در استان اصفهان عملیاتی گردید اشاره کرد و تصریح نمود: در دولت یازدهم شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تکمیل و اجرای تأسیسات فاضلاب شهرستان های مبارکه و لنجان به روش سرمایه گذاری بیع متقابل با مبلغ ۱۲۱۵ میلیارد ریال، اجرای تأسیسات فاضلاب تیران به روش بیع متقابل سرمایه گذاری با مبلغ ۵۴۶ میلیارد ریال، تکمیل تأسیسات فاضلاب شهر دولت آباد با روش سرمایه گذاری بیع متقابل به مبلغ  ۱۴۰میلیارد ریال، تکمیل تأسیسات فاضلاب نجف آباد به روش سرمایه گذاری بیع متقابل به مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد ریال، تکمیل تأسیسات فاضلاب شهر خورزوق به روش سرمایه گذاری بیع متقابل به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال و ... که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی بوده است.

مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بیان کرد: علاوه بر توانمندی و منابع بخش خصوصی در داخل کشور انتظار می رود منابع و ارز خارجی در شرایط تعریف شده استفاده گردد زیرا با حضور بیش از پیش بخش خصوصی توسعه و پیشرفت در جامعه افزایش می یابد و بدنبال آن رضایت عمومی به دسترسی آحاد مردم به خدمات و تجهیزات نیز ارتقا می یابد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه