سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

نماینده ولی فقیه در گیلان:

نهادینه شدن باورهای دینی مانع طلاق در جامعه است

نماینده ولی فقیه در گیلان بر انتخاب همسر مناسب برای تشکیل و حفظ خانواده تأکید کرد و گفت: نهادینه شدن باورهای دینی مانع طلاق در جامعه است.

آیت الله قربانی

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی گیلان با اشاره به اینکه نهادینه شدن باورهای دینی مانع طلاق است، اظهار کرد: هیچ کتبی جامع‌الاطراف‌تر از اسلام در موضوع ازدواج و طلاق وجود ندارد.

وی، ازدواج را مانند غذا خوردن برای انسان ضروری عنوان کرد و افزود: اسلام از تمام راه‌های نامشروع اطفای شهوت جلوگیری کرده زیرا ازدواج از ضرورت‌های زندگی انسان است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در اروپا طلاق را جایز نمی‌دانند و این امر یکی از عوامل فحشا و فساد است، تصریح کرد: اسلام طلاق را جایز می‌داند اما مبغوض‌ترین موارد است.

آیت‌الله قربانی بر انتخاب همسر مناسب برای تشکیل و حفظ خانواده تأکید کرد و گفت: افراد پس از ازدواج در مورد مشکلات زندگی نباید زود تصمیم‌گیری کنند.

وی ادامه داد: اگر افراد نسبت به خانواده خود اشراف داشته باشند و بزرگان آنها را نصیحت کرده و وضعیت فرزندان در آینده را توضیح دهند، طلاق کمتر اتفاق می‌افتد.

امام جمعه رشت با اشاره به اینکه اسلام موضوع طلاق را عاقلانه بیان کرده است، متذکر شد: عادل بودن شاهد در امر طلاق حائز اهمیت است و این امر باید به اثبات برسد.

آیت‌الله قربانی، موضوع همسریابی و همسرداری را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: رعایت محبت و عدالت موجب حفظ خانواده می‌شود ضمن اینکه ادب و مهربانی در محیط خانواده باید رعایت شود.

وی، همسرداری را دارای اصولی خواند و یادآور شد: ترویج کتابخوانی از نکته‌های مهم در حفظ خانواده است و در این زمینه کتاب «حمایت جدی اسلام از زن و تشکیل خانواده و تداوم آن» را تألیف کردم.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه از صدا و سیما می‌خواهم مسائل زندگی و همسرداری را برای مردم بیان کند، اظهار کرد: مسائل زندگی در رسانه‌ها به‌ویژه نشریات مکتوب منتشر شود.

آیت‌الله قربانی بر ارائه رهنمود به پسران و دختران جوان تأکید کرد و افزود: بعضی از مطالب را به صورت پیامک و تلگرام برای مردم ارسال کنید تا با مبانی دین و اسلام آشنا شوند.

وی با بیان اینکه اگر جامعه با مبانی اسلامی، قرآنی و ولایی آشنا شود از افزایش طلاق در جامعه جلوگیری می‌شود، تصریح کرد: مردم از اعماق وجود خود دین را دوست دارند.

کاهش ۲۳ درصدی طلاق در گیلان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در جلسه مذکور از کاهش ۲۳ درصدی وقوع طلاق در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این استان خبر داد و گفت: بی‌رغبتی جوانان به ازدواج، فردگرایی و کاهش تعهد نسبت به ازدواج از مهم‌ترین دلیل‌ها نسبت به امر ازدواج در جامعه است.

فیروز فاضلی به کاهش آستانه تحمل افراد در جامعه اشاره کرد و افزود: افزایش بیکاری از جمله دلیل‌های افزایش طلاق محسوب می‌شود.

وی با اشاره به راهکارهای کاهش طلاق در جامعه، بیان کرد: الزامی شدن دوره پیش از ازدواج، آگاه‌سازی خانواده‌ها پس از طلاق، بهبود شرایط اقتصادی، ترویج فرهنگ قناعت و آموزش مهارت‌های اساسی زندگی، همسرگزینی و آیین همسرداری از جمله راهکارهای کاهش طلاق در جامعه است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان متذکر شد: هر قدر فعالیت‌های فرهنگی در جامعه بیشتر و حساس‌تر شود، طلاق در جامعه کاهش پیدا می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه