سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

پانزدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان امام حسین (ع) برگزار می‌شود

دبیر پانزدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان امام حسین (ع) گفت:پانزدهمین اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان امام حسین (ع) از در اصفهان برگزار می‌شود.

اصفهان- پیرغلامان حسینی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مهدی دهقان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دوره پانزدهم اجلاس بین المللی تجلیل از خادمان و پیرغلامان حسینی ۲۱ تا ۲۴ شهریور در شهر اصفهان برگزار میشود.

وی افزود: در این اجلاس بیش از هزار مداح از سراسر کشور در این اجلاس حضور داشته تا از ۱۰۳ مداح که متوسط سن آنها ۸۳ سال است، تجلیل به عمل بیاید.

دهقان با بیان اینکه در کنار این اجلاس بین‌المللی دو نشست علمی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: نخستین نشست در ارتباط با رفع خرافات در مورد سینه‌زنی و عزاداری سنتی و اصلاح شعر و نشست دوم در مورد ادیان آسمانی بوده که نمایندگانی از کلیمی‌ها، مسیحی‌ها، زرتشتی‌ها و ارامنه حضور دارند.

وی با بیان اینکه مراسم افتتاحیه در سالن کوثر شهر اصفهان برگزار میشود، تصریح کرد: مراسم افتتاحیه روز ۲۲ شهریور و مراسم اختتامیه نیز روز ۲۳ در مسجد جامع اصفهان با حضور ۱۵ هزار نفر از مردم این شهر برگزار می‌شود.

دبیر اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان امام حسین (ع) ابراز داشت: یکی از مراسمات ویژه تقدیم پرچم حضرت ابوالفضل (ع) به آستان امامزاده علی بن امام محمد باقر (ع) است که با حضور باشکوه مردم کاشان برگزار می‌شود.

دهقان با بیان اینکه ۶۰ مهمان خارجی از ۳۲ کشور جهان در این اجلاس حضور دارند، بیان کرد: هر سال به برگزار کننده سال بعد پرچم امام حسین (ع) تقدیم می‌شود در حالی که سال آینده اجلاس در لرستان برگزار شده و لذا استاندار لرستان با حضور در اصفهان این پرچم را دریافت و برنامه‌ریزی‌ها به جهت برگزاری اجلاس شانزدهم آغاز می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه