سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

نمایشگاه بین‌المللی صنعت سیمان در اصفهان برگزار می‌شود

سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت سیمان اصفهان با رویکرد بازار، صادرات و محیط زیست در اصفهان برپا می‌شود.

اصفهان- نمایشگاه

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت سیمان، بازار، صادرات، تجهیزات و ماشین آلات و محیط زیست ۸ تا ۱۱ شهریور ماه در محل نمایشگاه‌های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان و در زیرگروه‌های کارخانجات، شرکت‌های مهندسی مشاور سازه، خدمات فنی و مهندسی، ماشین سازی، تأسیسات آب‌رسانی، فیلتراسیون و محیط‌زیست، اتوماسیون صنعتی، لوازم آزمایشگاهی، قطعات ریخته‌گری، کیسه‌های سیمان، معادن و شرکت‌های بازاریابی برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه، ۵۵ شرکت داخلی و خارجی از استان‌های مختلف و نمایندگان خدمات و محصولات کشورهای فرانسه، سوئد، ژاپن، آلمان، ایتالیا، ترکیه، آمریکا، تایوان، استرالیا و امارات متحده عربی حضور و مشارکت دارند که در این میان نام کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی، واحدهای تحقیقاتی و دانشگاهی، واحدهای تجهیزکننده کارخانجات، تأمین کنندگان ماشین آلات و همچنین شرکت‌ها و واحدهای صنعتی و اقتصادی معتبری به چشم می‌خورد.

این مجموعه‌ها در چهار روز رقابت نمایشگاهی و در فضایی به وسعت ۳۵۰۰ مترمربع و در دو سالن نمایشگاهی، نوین‌ترین صنایع، ماشین آلات و تجهیزات صنعت سیمان را ارائه و در معرض دید متخصصان قرار می‌دهند.

برگزاری چهار کارگاه تخصصی با موضوع معرفی سیستم جدید "سرامیک روتاری فیدر"، بررسی علل خرابی بیرینگ‌ها در صنایع، معرفی کلی تجهیزات تولیدی کمپانی Testing آلمان و  همایش نکات فنی و اجرایی بتن ریزی، فهرست برنامه‌های جانبی این نمایشگاه را تشکیل می‌دهد.

ارائه راهکارهای کاهش آلایندگی هوا در کارخانه‌های تولید سیمان، حفظ محیط زیست، اشتغالزایی، افزایش صادرات، افزایش راندمان تولید داخلی، آشنایی شرکت‌های ایرانی با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا در صنعت سیمان و بتن و ایجاد زمینه تبادل اطلاعات و تجربیات بین متخصصان و تولیدکنندگان سیمان و بتن، مهمترین اهداف برگزاری سومین نمایشگاه بین‌المللی سیمان اصفهان است.

پیش بینی می‌شود در روزهای برگزاری این نمایشگاه چند هیئت تجاری و بازرگانی از کشورهای همسایه از نمایشگاه بازدید کرده و با تولید کنندگان سیمان کشور وارد مذاکره شوند.

این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان واقع در پل شهرستان آماده بازدید علاقه مندان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه