فرمانده انتظامی استان اصفهان:

شناسنامه دار شدن مجرمان خاص کشور ازسوی پلیس اصفهان

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه پلیس بر روی تحرکات افراد شرور و مجرمان سابقه دار اشرافیت کامل دارد، گفت: مجرمان خاص کشور در پلیس آگاهی این فرماندهی شناسنامه‌دار می‌شوند.

2

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سردار مهدی معصوم‌بیگی با اشاره به طرح شناسنامه‌دار شدن مجرمان خاص کشور اظهار داشت: چشم‌انداز نیروی انتظامی این است که تا پایان سال ۱۴۰۴ بتواند به پلیس نخست منطقه در تمام زمینه‌ها تبدیل شود و در این زمینه بسترهای آن  فراهم شده و برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: تا کنون اقدامات چشمگیری در مورد حرفه‌ای شدن، چابکی و دانش بنیانی پلیس صورت گرفته است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان رسالت اصلی نیروی انتظامی را حفظ نظم و امنیت داخل کشور، ارائه خدمات انتظامی به مردم و پیشگیری از جرم در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: امنیت عینی و ذهنی جامعه، ۲ بعد از امنیت است که بر عهده این نیرو قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مردم، دستگاه‌ها، نهادهای فرهنگی و اجتماعی و رسانه‌ها در تولید امنیت نقش اساسی دارند، بیان کرد: پلیس در واقع مسئول حفظ امنیتی است که آحاد مردم و نهادها تولید می‌کنند.

سردار معصوم‌بیگی به یکی از نظریه‌های مهم جرم شناسی  که می‌گوید: فرصت‌های جرم، علت وقوع جرم هستند، اشاره کرد و  گفت: پلیس بارها به مردم یادآور شده که با رفتار حرفه‌ای خود فرصت‌های جرم را از مجرمان بگیرند.

وی گفت: به طور مثال برای پیشگیری از سرقت، خودروی خود را به تجهیزات ایمنی مجهز کنند، از قرار دادن کیف، لپ تاپ و وسایل با ارزش در خودرو، هنگام ترک آن خودداری کنند و حتی برای یک لحظه خودرو را به صورت روشن رها نکنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه