سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان:

بستک قطب فناوری غرب هرمزگان می شود

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان از تامین زیرساخت ها برای آغاز فعالیت مرکز نوآوری در شهرستان بستک خبر داد.

فتي

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پارک علم و فناوری هرمزگان، علی فتی با اشاره به بازدید اخیر خود از شهرستان بستک و ظرفیت های علمی و فناوری این شهرستان گفت: بستک به دلیل دارا بودن افراد تحصیل کرده و آشنا به فناوری ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه بیش از پیش فناوری است.

وی با بیان اینکه توسعه فناوری مستلزم تامین زیرساخت و همراهی مردم و مسوولان است، ادامه داد، خوشبختانه این مهم در بستک فراهم است و با مشارکت های مردمی مرکز نوآوری پارک هرمزگان بزودی بطور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

فتی افزود: فرمانداری این شهرستان نیزبا تبیین سیاست های این شهرستان مقوله توسعه فناوری را نیز در دستور کار خود قرار داده و با هماهنگی هایی که صورت خواهد گرفت تیم مرکز نوآوری برای حمایت مادی و معنوی در این شهرستان مستقر خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: مسوولان این شهرستان قول همکاری برای توسعه فناوری داده اند که اگر برنامه ها محقق شود این شهرستان به قطب فناوری غرب استان تبدیل خواهد شد. که با تحقق آن و تامین زیرساخت ها پوشش لازم برای توسعه فناوری شهرستان های غرب هرمزگان شامل خمیر، لنگه، بستک و پارسیان انجام دهند.

وی افزود: با مذاکرات صورت گرفته، قرار شد با همکاری امام جمعه و فرماندار بستک خیرین نیز در این حوزه ورود کنند و به کسب و کارهای دانش بنیان سرعت ببخشند.

به گفته فتی، در اولین گام ۱۰۰۰ متر مربع زمین برای آغاز فعالیت مرکز نوآوری در اختیار پارک قرار خواهد گرفت تا زیرساخت های مربوطه در این شهرستان فراهم شود.

وی افزود: توسعه فناوری کمک زیادی به اشتغال خواهد کرد و افراد تحصیل کرده با تکیه بر دانش خود کارآفرینی می کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه