سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رییس پلیس راههای گلستان

بیشتر تصادفات جاده‎ای مربوط به تخلفات حادثه‌خیز است/ برخورد قاطع با رانندگانی که در جاده‎ها حرمت شکنی می‎کنند

رئیس پلیس راه‌های گلستان بیشترین تصادفات جاده‎ای را مربوط به تخلفات حادثه‌خیز عنوان کرد و گفت: با رانندگانی که در جاده‎ها حرمت‌شکنی می‎کنند برخورد قاطع می‎شود.

بیشتر تصادفات جاده‎ای مربوط به تخلفات حادثه‌خیز است

به گزارش خبرگزاری موج، علی عبدی صبح امروز در استان گلستان اظهار کرد: با توجه به اینکه سیر دوم سفرهای تابستانه شروع شده است معمولأ مسافران زیادی استان گلستان را به عنوان مقصد خود انتخاب می‎کنند بنابراین همه رانندگان باید توجه ویژه به قوانین راهنمایی و رانندگی داشته باشند.

وی تصریح کرد:از مسافران درخواست می‎شود قبل از سفر، خودرو را از هر لحاظ بررسی و برگه معاینه فنی را اخذ کنند همچنین سعی شود سفرهای خود را در طول روز انجام داده و هر دو ساعت رانندگی ١۵ دقیقه توقف داشته باشند.

رییس پلیس راه‌های گلستان با بیان اینکه بیشترین تصادفات جاده‎ای مربوط تخلفات حادثه خیز است، افزود: رانندگان در طول سفر و در جاده‎ها از سرعت بالا، حرکات نمایشی، انحراف به چپ پرهیز کنند، در واقع با رانندگانی که در جاده‎ها حرمت‌شکنی می‎کنند برابر مقررات برخورد خواهد شد بنابراین از همه رانندگان تقاضا می‎شود در طول پایان فصل تابستان و اوج سفرهای تابستانی همکاری لازم را با مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی داشته  تا سفر ایمنی را تجربه کنند.

عبدی بیان کرد: حضور همکاران پلیس در طول مسیر برای خدمات‌رسانی است و افتخار می‎کنیم در طول تابستان همکاران به صورت شبانه‎روزی در خدمت مسافران و هم‎استانی‎های عزیز هستند.

وی اذعان کرد: پلیس استان نیز با امکانات خود در طول سال به خصوص در این ایام به صورت آماده‎باش هستند و در شهریور ماه به صورت شبانه‎روزی برای خدمت رسانی به شهروندان برای خدمت رسانی آماده هستیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه