رئیس پلیس راه استان اصفهان خبر داد:

اتوبوس های مسافربری زیر ذره بین پلیس می باشند

رئیس پلیس راه استان اصفهان از راه اندازی سامانه نظارت مردمی بر ناوگان عمومی مسافربری و کنترل نامحسوس و دقیق ناوگان حمل و نقل مسافر خبر داد.

اصفهان- اتوبوس

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سرهنگ حسین پورقیصری گفت : به منظور کاهش تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل مسافربری برون شهری و نظارت نامحسوس رفتار رانندگان اتوبوس های برون شهری سامانه پیامکی و نظارت مردمی بر این ناوگان راه اندازی و فعال شده است.

وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح جلب مشارکت مردمی و کاهش حوادث جاده ای می باشد افزود: مسافران می توانند از طریق ارسال پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰ با پلیس راه ارتباط برقرار کنند.

این مقام انتظامی بیان داشت : در صورت مشاهده رفتارهای رانندگی حادثه ساز مانند صحبت کردن راننده با تلفن همراه ،عدم استفاده راننده یا مسافران از کمربند ایمنی ، رانندگی با حالت خستگی و خواب آلودگی ،سرعت غیر مجاز و سبقت های بی جا ، عدم توقف بین راه جهت بجای آوردن فریضه نماز و یا حتی تقدیر از راننده قانونمند می توانند موضوع را از طریق این سامانه به پلیس اطلاع دهند.

سرهنگ پورقیصری اظهار داشت : ارسال پیامک می بایست فارسی باشد و شماره اتوبوس بدون فاصله بین حروف و اعداد ذکر شود تا قابلیت بهره برداری داشته باشد.

رئیس پلیس راه اصفهان در پایان ضمن تقدیر از رانندگان قانونمند و زحمت کش ناوگان عمومی حمل و نقل مسافر خاطر نشان کرد، هدف پلیس از اجرای این طرح بازدارندگی از وقوع حوادث جاده ای از طریق نظارت های مردمی ، مشارکت مردم برای کنترل نامحسوس ناوگان حمل و نقل مسافر، تقویت فرهنگ عمومی نظارت مردمی در کاهش حوادث جاده ای و ترغیب و تشویق رانندگان قانونمند می باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه