مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان خبر داد:

ارتقای کیفیت مأموریت‌های احیای قلبی-ریوی اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از برگزاری نخستین جلسه کمیته کاهش مرگ‌ومیر فوریت‌های پزشکی این استان باهدف ارتقای کیفیت مأموریت‌های احیای قلبی ریوی اورژانس پیش بیمارستانی خبر داد.

اصفهان- مدیر فوریتهای پزشکی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، غفور راستین اظهار کرد: نخستین جلسه کمیته کاهش مرگ و میر اصفهان با هدف افزایش کیفیت مأموریت‌های احیای قلبی ریوی اورژانس پیش بیمارستانی و با حضور مسئولان و کارشناسان ستادی روز گذشته  در مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تشکیل شد.

وی افزود: دلایل ناموفق بودن برخی از مأموریت‌های احیا بر اساس بررسی های به عمل آمده و نظرسنجی‌های پرسنلی و مردمی در این جلسه بررسی و تحلیل شد و راهکارهایی در این خصوص پیشنهاد شد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان ادامه داد: در این جلسه مصوب شد که شهرستان‌های تابعه استان، هر ماه لیستی از شماره تماس امداد خواهان مأموریت‌های احیای موفق و ناموفق را به واحد آمار استان تحویل دهند؛ در ادامه نیز کارشناسان ارزیابی ضمن بررسی مستندات تمامی موارد احیاء با امداد خواهان تماس گرفته و نتایج بررسی‌ها در جلسات این کمیته مورد تحلیل قرار ‌گیرد.

راستین خاطرنشان کرد: تاکنون بر اساس نظرسنجی های انجام شده از پرسنل و امداد خواهان، عوامل مختلفی همچون انگیزه پرسنل، زمان طلایی در ایست قلبی تنفسی، نظارت‌ها و آموزش پرسنل، پروتکل‌ها و دستورالعمل ها در کمیت و کیفیت اجرای عملیات احیای قلبی و ریوی تأثیر داشته است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه