سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

عضو شورای اسلامی شهر گرگان

شهرداری وعده های انتخابات رافراموش نکند/مخالفت بازیرگذرناهارخوران

عضو شورای اسلامی شهر گرگان با تاکید بر این که شهرداری نباید وعده های انتخابات را فراموش کند، با احداث زیرگذر در ناهار خوران مخالفت کرد.

عضو شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، حسین ربیعی، شامگاه شنبه در نطق پیش از دستور صحن علنی شورای اسلامی شهر گرگان اظهار کرد: مصوبات هیئت عالی سرمایه گذاری فقط در حضور یک تن از اعضای شورا صورت گرفته و معاون عمرانی استاندار، ریاست شورای شهر گرگان و عضو دائمی هیئت عالی نیز در جلسه نبوده اند، پس نقش شورای ۱۳ نفره در این تصمیم گیری کجاست؟

ربیعی ادامه داد: در این جلسه چند مصوبه از جمله ساخت پروژه صیاد شیرازی با سهم ۴۰ درصدی شهرداری و ۶۰ درصدی پیمانکار، با آورده شهرداری زمین و عوارض ساخت و ساز و پروژه میناگل، که سهم شهرداری ۴۵ درصد و سهم پیمانکار ۵۵ است، با آورده شهرداری زمین و عوارض ساخت و ساز، به تصویب هیئت سرمایه گذاری رسیده است.

این عضو شورای اسلامی شهر گرگان بیان کرد: عضو شورا بودن، پیمان بستن با مردم است ولی عده ای آن را پلی برای رسیدن به خواسته های خود می دانند که در این صورت ظلم بزرگی به مردم صورت گرفته است.

ربیعی گفت: دوره چهارم شورای اسلامی شهر گرگان یکی از پرچالش ترین دوره ها بود و سه سال از آن در راستای حذف شهردار و نگه داشتن آن صرف شد.

وی افزود: در زمان انتخابات وعده هایی از قبیل، تله کابین، شهربازی، آکواریوم مدرن، هتل نهارخوران جدید، آوردن هواپیمای اسقاطی برای رستوران و ... اعلام شد، اما امروز خبری از آن وعده ها نیست.

ربیعی در خصوص زیرگذر اتومبیل رو نهارخوران با بیان این که این لایحه وعده هیچ یک از اعضای شورا و شهردار نبوده است، گفت: زیرگذر در طول ۳۰۰ متر رفت و برگشت به عمق ۶ متر انجام می شود، چرا باید نهارخوران که میراث گذشتگان و برند گرگان است، نابود شود، باید از تخریب محیط زیست جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: بهترین راه برای کاهش ترافیک نهارخوران، ایجاد راه های موازی است، ابتدا از تالار به گلشهر یا به کوی طالقانی در دستورکار قرار گیرد.

وی همچین اظهار کرد: باید از استانداری بودجه ای برای راه اتومبیل رو از النگدره به توشن یا مشابه آن خواسته شود، در این صورت به زیرگذر ناهارخوران نیازی نیست.

ربیعی در پایان گفت: امیدوارم در دوره جدید شورای شهر گرگان، هماهنگی بیشتری بین اعضاء و شهردار وجود داشته باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه