سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون منابع‌طبیعی و آبخیزداری گلستان

پروژه ترسیب کربن در ۲ منطقه استان گلستان اجرا می‌شود

معاون فنی و آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان گفت: پروژه ترسیب کربن یا مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه روستایی در ۲ منطقه استان گلستان اجرا می‌شود.

معاون منابع‌طبیعی و آبخیزداری گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالرحیم لطفی صبح امروز در جلسه آگاهی‌رسانی پروژه ترسیب کربن استان گلستان اظهار داشت: پروژه ترسیب کربن با هدف کاهش گازهای گلخانه‌ای در مقیاس جهانی، حفاظت و احیای منابع طبیعی با مشارکت مردم در مقیاس ملی، بهبود شاخص‌های توسعه انسانی از طریق توان‌افزایی و بهبود شرایط اجتماعی و اقتصادی در مقیاس محلی از سال ۹۳ در شهرستان آزادشهر در حال اجرا است.

وی افزود: امسال این طرح در پایلوت دوم استان گلستان در شهرستان گالیکش آغاز به فعالیت کرده است.

معاون فنی و آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان ضمن معرفی حوزه اوغان استان گلستان، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی، اجتماعی و ناامیدی و فقر و مهاجرت، اتکاء معیشتی مردم به منابع طبیعی در حوزه، فرسایش اراضی کشاورزی و رسوبات و سیلاب‌های مهیب، فرسایش رو به فزونی و پیشروی بیابان در منطقه شده از علت‌های انتخاب حوزه اوغان به عنوان پایلوت دوم طرح ترسیب کربن در استان گلستان است.

وی گفت: این حوزه شامل ۱۸ روستا با جمعیت بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ نفر است و  براساس بازدیدهای انجام گرفته و آمارهای موجود بیشتر شاغلین در بخش کشاورزی و باغداری فعال بوده و دامداری در کنار کشاورزی نقش پراهمیتی در زندگی اقتصادی و اجتماعی افراد ساکن در حوضه ایفا می کند.

لطفی ادامه داد: با توجه به اقدامات انجام شده در سال‌های قبل بخش آبخیزداری در این حوزه، بیشتر مردم حوزه با فعالیت‌های اصلاحی و احیایی منابع طبیعی و آبخیزداری آشنایی داشته و این نقطه قوت مشارکت مردم در طرح خواهد بود.

فرماندار گالیکش هم در این جلسه با بیان اینکه پروژه ترسیب کربن از طرح‌های اثرگذار در کشور و استان گلستان است، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان در اجرای هرچه بهتر این پروژه همکاری داشته باشند.

حسن خسروی اظهار کرد: پروژه ترسیب کربن در حوزه اوغان گالیکش اجرا می شود و امیدوارم شاهد نتایج ارزشمندی از اجرای این طرح در شهرستان باشیم.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین رویکرد دولت بر روی جوانان، روستاها و زنان است و خط‌مشی‌های پروژه ترسیب کربن با تقویت جوامع محلی در روستاها با این رویکرد ارتباط نزدیکی دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه