سرپرست نوسازى، توسعه و تجهیز مدارس هزمزگان خبر داد

۹۱۹ مدرسه غیراستاندارد در هرمزگان/ ۳۴۰ مدرسه در معرض تخریب قرار دارد

سرپرست نوسازى، توسعه و تجهیز مدارس هزمزگان گفت: در حال حاضر ٩١٩ مدرسه شامل چهار هزار و ٢٥ کلاس درس غیر استاندارد با فضاى آموزشى نامناسب در استان وجود دارد

مدرسه

به گزارى خبرگزارى موج از بندرعباس، نوید احمدى در نشست خبرى، بیان داشت: با مطالعات صورت گرفته از سوى نوسازى مدارس ٥٧٩ مدرسه در قالب دو هزار و ٤٢٧ کلاس درس داراى قابلیت بازسازى و مقاوم سازى هستند و از این تعداد ٣٤٠ مدرسه قابلیت بازسازى ندارد که نیاز است مدارس جدید جایگزین آن ها شود.

احمدى عنوان کرد: براى مقاوم سازى ١٦٠میلیار و جهت تخریب و نوسازى مدارس استان ٢٨٠ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وى با اشاره به اینکه مدارس دو شیفت موجب پایین آمدن سطح کیفى آموزشى دانش آموزان مى شود، گفت: در حال حاضر دو هزار و ٨٠٠ کلاس در هرمزگان به صورت دوشیفت اداره مى شوند که جهت ایجاد فضاهاى آموزشى جدید نیازمند ٤٧٦میلیاردتومان اعتبار هستیم.

سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اظهار داشت: ٥٢ هزار واحد مسکن مهر استان به یک هزار و ٣٨٠ کلاس درس نیاز دارد و این در حالی است که تاکنون ٦٠ کلاس درس در پروژه‌های مسکن مهر هرمزگان احداث شده است و برای احداث این تعداد کلاس درس به ٢٢١ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

احمدى اضافه کرد: در مدت چهار سال دولت تدبیر و امید با وجود تحریم‌ها و کمبود منابع مالی ٣٧٨ پروژه با یک هزار و ٥٤٢ کلاس درس با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

وى تصریح کرد: در هفته دولت امسال ١٤٠ کلاس درس در قالب ٩٤ پروژه با اعتبار ٢٠ میلیارد تومان در شهرستان‌های استان افتتاح و به مجموعه آموزشى سال ٩٦-٩٧ اضافه خواهد شد.

این مسوول افزود: پیش بینى مى شود مدارس غیر استاندارد استان با یک هزار و ٦٠٠ کلاس درس در استان تا پایان دولت دوازدهم جمع آورى شود.

به گفته وى: ٦٥ پروژه در قالب ٢٥٢ کلاس درس با هزینه ٣١ میلیارد تومان جزء تعهدات سال ٩٦ خیرین مدرسه ساز استان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه