سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

نماینده ولی فقیه در گیلان تاکید کرد؛

همدلی مسئولان و حرکت در مسیر اعتدال برای توسعه منطقه

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: آستارا خط قرمز ما است و موقعیتی بسیار حساس دارد که باید با همکاری و همدلی مسوولان محلی و با توجه به برنامه های دولت در رفع مشکلات آن در مسیری هدفمند با همراهی های یکدیگر برای مردم منطقه خدمت کنید.

دیدار فرماندار

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، آیت الله قربانی در این دیدار بر ضرورت همدلی مسوولان و حرکت در مسیر اعتدال برای رفع مشکلات و توسعه شهرستان مرزی بندر آستارا تاکید کرد.

وی گفت آستارا خط قرمز ما است و موقعیتی بسیار حساس دارد که باید با همکاری و همدلی مسئولان محلی و با توجه به برنامه های دولت در رفع مشکلات آن در مسیری هدفمند با همراهی های یکدیگر برای مردم منطقه خدمت کنید.

وی اظهار داشت: هم فرماندار و هم امام جمعه و نماینده آستارا از فرزندان خوب انقلاب و نظام هستند که می توانند در کنار یکدیگر با هر تفکر سیاسی که دارند به مردم منطقه کمک کنند.

آیت الله قربانی در خصوص اهمیت فعالیت حوزه علمیه در این شهرستان سخن گفت و خواستار مساعدت فرماندار در این زمینه  شد.

وی اظهار داشت: همه دست در دست هم دهید به مردم خدمت کنید چون همه ما به مردم بدهکار هستیم و خدمت به مردم موجب رضایتمندی آنان از نظام می شود.

وی اضافه کرد : در کنار شما برادران اهل تسنن حضوردارند که تلاش کنید تا به مشکلات آنان نیز رسیدگی شود زیرا ما همه برادران دینی هستیم و آنان هم شهروند نظام جمهوری اسلامی می باشند.

"یونس رنجکش" فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا هم در این دیدار ضمن تشکر از نماینده ولی فقیه در استان گیلان به خاطر پشتیبانی ها و ارایه طریق و راهنمایی هایشان توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام گرفته در مدت حدود شش ماه  حضورش در آستارا ارایه کرد.

وی گفت: آستارا شهرستانی کوچک با قابلیت های فرا ملی است که دچار مطالبات انباشته شده از گذشته است که باید تلاش کنیم تا این مطالبات پاسخ داده شود و در این زمینه اقداماتی انجام گرفته است.

وی افزود: دو بار حضور استاندار ظرف دو ماه در آستارا در کنار تردد مدیران کل استان و شخصیت های کشوری از ابتدای سال جاری تاکنون در کنار پیگیری های مختلف برای رفع مشکلات از جمله اقداماتی است که در این مدت انجام شده است.

وی از نماینده ولی فقیه در استان گیلان برای حضور در شهرستان مرزی بندر آستارا نیز دعوت بعمل اورد و آیت الله قربانی نیز این دعوت را برای آینده نزدیک پذیرفت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه