سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون امور مشترکین آبفای هرمزگان خبر داد

پایان شهریور ماه؛ مهلتِ تبدیل انشعابات غیرمجاز آب به مجاز

استفاده کنندگان انشعابات غیرمجاز تا پایان شهریور ماه مهلت دارند نسبت به تبدیل وضعیت انشعاب خود اقدام کنند.

مهندس رضايي- معاون مشتركين

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، علی رضایی سردره، معاون امور مشترکین آبفای هرمزگان از شناسایی بیش از یک هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان خبر داد و گفت: ساماندهی انشعابات غیرمجاز طبق یک برنامه ریزی منسجم و پس از ابلاغ قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز آب در حال اجراست.

رضایی سردره با اشاره به این‌که بیشترین انشعابات غیرمجاز استان در حاشیه شهرها قرار دارند، افزود: استفاده کنندگان انشعابات غیرمجاز تا پایان شهریور ماه مهلت دارند نسبت به تبدیل وضعیت انشعاب خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: وجود انشعابات غیرمجاز در شهرها موجب افزایش هدررفت آب شده است. همچنین نصب غیراصولی اینگونه انشعابات نیز موجب کاهش عمر مفید شبکه، احتمال ورود آلودگی به شبکه و به تبع خطرات بهداشتی ناشی از آن می شود که این خطرات بسیار جدی بوده و بایستی از بروز آن جلوگیری کرد.  

این مقام مسوول با بیان اینکه استفاده غیرمجاز از شبکه آب شهری براساس قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گاز جرم بوده و مشمول جریمه تا دو برابر بهای خدمات مصرفی می شود، تصریح‌ کرد: در صورت تکرار استفاده غیرمجاز، نسبت به قطع انشعاب به مدت سه ماه تا شش ماه اقدام خواهد شد. همچنین مبنای محاسبه جریمه ها مطابق قانون فوق، بالاترین نرخ تعرفه می باشد.

معاون امور مشترکین ابفای استان با تاکید بر لزوم مراجعه استفاده کنندگان غیرمجاز نسبت به تبدیل وضعیت و مجازسازی انشعابات خود، گفت: با توجه به مواد ۳ و ۴ قانون مذکور، امکان واگذاری انشعاب غیردائم با اخذ هزینه های انشعاب و تعهد رسمی املاک فاقد سند وجود دارد که متقاضیان می توانند با ارائه مدارک فوق تا پایان شهریور ماه با مراجعه به امور آب و فاضلاب شرق و غرب در بندرعباس و نواحی(شهرستان ها) نسبت به مجاز سازی انشعاب خود اقدام نمایند. وی افزود: در صورت عدم مراجعه، مطابق ضوابط و قوانین موجود، شرکت آب و فاضلاب استان نسبت به پیگیری قانونی حقوق خویش اقدام خواهد کرد.

رضایی سردره در ادامه اظهار داشت: سرانه مصرف آب شهروندان هرمزگانی در بخش خانگی ۱۱۱ لیتر در شبانه روز که نسبت به سرانه مصرف آب در کشور (۱۵۰ لیتر در شبانه روز) رقم قابل قبولی است. اما با توجه به افزایش گرمای هوا و بالا رفتن میزان مصرف در تابستان، انتظار می رود شهروندان همچون سال‌های گذشته برای برخورداری از شبکه آب پایدار، نیازهای خود را در زمانی خارج از ساعات پیک مصرف برآورده کنند و در مصرف آب نهایت صرفه جویی را داشته باشند. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه