سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان

حرم امام رضا (ع) پناهگاه دل های شکسته مسلمانان است

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: حرم امام رضا (ع) ملجأ دل های شکسته مسلمانان است

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) اظهار کرد: حرم علی بن موسی الرضا در ایران ملجأ و تکیه گاه دل های شکسته تمام ایرانیان و مسلمانان است.

وی افزود: زندگی امام رضا (ع) شامل دو مرحله بود، یک مرحله در عراق و شهر بغداد و مرحله دوم در ایران و شهر مشهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان اظهار کرد: امام رضا (ع) در عراق جانشین امام موسی کاظم (ع) بود و مسلمانان را رهبری می‌کردند و درواقع تکیه‌گاه مسلمان و پیروان راه ولایت بود.

حجت‌الاسلام ولی نژاد ادامه داد: امام رضا (ع) پاسخگوی شبهات فکری مسلمانان بود و نیازهای فکری جامعه زمان خود را برطرف می‌کرد.

وی بابیان اینکه مراجعات مردمی به امام رضا (ع) در عراق روزبه‌روز بیشتر می‌شد، اظهار کرد: مأمون در خراسان از وضع موجود اطلاع پیدا کرد و از محبوبیت امام رضا (ع) و رهبری و زعامت ایشان احساس وحشت و خطر کرد، به همین دلیل امام رضا (ع) را به خراسان طلبید.

وی گفت: مأمون شرایط را به‌گونه‌ای رقم زد که علی بن موسی‌الرضا مجبور به مهاجرت شد و مرحله دوم زندگی آن حضرت در ورود به ایران آغاز شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امام رضا در طول مسیر ورود به خراسان دیدارهای مردمی و سخنرانی‌های زیادی انجام دادند.

وی گفت: رفته‌رفته مردم در خراسان به گرد امام رضا (ع) جمع شدند و امام رضا در هدایت این افراد نقش مؤثری داشت.

حجت اسلام ولی نژاد افزود: امام رضا (ع) در سفر خود به خراسان در شهر نیشابور سخنرانی داشتند و در آن سخنرانی ضمن هدایت مردم، ایمان به خدا را تشریح کرد و اینکه چه چیزهایی موجب حفاظت انسان‌ها می‌شود را بیان کردند.

پذیرش امامت، شرط رسیدن به هدایت الهی است

وی ادامه داد: امام رضا فرمودند «لااله‌الاالله» دژ محکم ماست و هرکسی وارد این قرارگاه شود در امان خواهد بود و شرط همه این‌ها در پذیرش خداوند، پذیرش پیامبر، پذیرش قرآن، پذیرش امامت است و اگر مردم خواهان هدایت هستند باید در مرحله نخست امامت را بپذیرند.

حجت‌الاسلام ولی نژاد گفت: امام رضا (ع) در این سخنرانی فرمودند من یکی از این شرایط هستم که مردم باید ولایتش را قبول کنند تا دژ محکم الهی حفظ شود و باید گفت این پیام مهم امام رضا پیام ولایت مداری و امامت مداری در نیشابور بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه