سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بندرانزلی اعلام کرد :

نبود تجهیزات انفرادی دلیل دود گرفتگی شدید هفت تن از آتش نشانان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بندرانزلی گفت : متاسفانه نبود تجهیزات انفرادی کافی از جمله کپسول های تنفسی و شارژر های آن باعث آسیب دیدن آتش نشانان شد که با وجود درخواست های مکرر مبنی بر تخصیص اعتبار یا تامین تجهیزات لازم برای آتش نشانی انزلی تاکنون اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.

اتش نشانی

به گزارش خبرگزاری موج از بندر انزلی، شامگاه  پنجشنبه با گزارش مردمی به ۱۲۵ مبنی بر وقع حریق در خیابان تختی بندرانزلی ماموران آتش نشانی بلافاصله به محل حادثه اعزام و اولین خودروهای آتش نشانی ۴ دقیقه بعد از اعلام وقوع حریق در محل حادثه حاضر شدند.

اسماعیل خجسته افزود: به دلیل وسعت حریق و همچنین آتش گرفتن علفزار زمین متروکه کنار ساختمان ، از آتش نشانی اداره کل بنادر و دریانوردی و صنایع دریایی شهید تمجیدی نیز درخواست کمک شد که آن خودروها نیز پس از دریافت مجوز از مسئولان ذیربط خود بعد از ۲۰ دقیقه به محل حادثه رسیدند.

وی با اشاره به از بین رفتن سقف این ساختمان چهار طبقه و آسیب جدی به سه واحد مسکونی ادامه داد: به دلیل به کار رفتن ایزوگام و مصنوعات شیمیایی در کل ساختمان و دود بسیار ناشی از سوخت آنها هفت تن از آتش نشانان دچار دود گرفتگی شدید شدند که پس از انتقال به بیمارستان مداوا شدند.

خجسته با اشاره به عدم کارایی لوله های اطفاء حریق به کار رفته در ساختمان یادآور شد: متاسفانه یک آتش نشان نیز به دلیل ریزش آوار سقف از ناحیه گردن دچار آسیب دیدگی و برای مداوا به بیمارستان آریای رشت منتقل و بستری شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی با اشاره به مهار و کنترل آتش سوزی پس از ۵۵ دقیقه تلاش آتش نشانان اظهار کرد: متاسفانه نبود تجهیزات انفرادی کافی از جمله کپسول های تنفسی و شارژر های آن باعث آسیب دیدن آتش نشانان شد که با وجود درخواست های مکرر مبنی بر تخصیص اعتبار یا تامین تجهیزات لازم برای آتش نشانی انزلی تاکنون اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.

خجسته تاکید کرد: درصورت نبود تجهیزات لازم ، آتش نشان به فرد عادی تبدیل شده و کارآیی وی در خدمات رسانی به مردم به حداقل می رسد.

وی با اشاره به پایان عملیات آتش نشانی در ساعت ۲۲و ۵۰ دقیقه شامگاه پنجشنبه یادآور شد: در این عملیات از هفت دستگاه خودروی آتش نشانی ، یک دستگاه تانکر آب و یک دستگاه خودروی واکنش سریع سازمان آتش نشانی بندرانزلی و ۲ دستگاه خودروی آتش نشانی از اداره کل بنادر و صنایع شهید تمجیدی و ۳۴ آتش نشان استفاده شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه