فرمانده انتظامی مرند خبر داد

کشف ۵۰ هزار عدد انواع قرص‌های روان‌گردان در مرند

فرمانده انتظامی شهرستان مرند از کشف ۵۰ هزار عدد انواع قرص‌های روان‌گردان قاچاق به ارزش ۳ میلیارد ریال خبر داد.

قرص روانگردان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کاظم دهقانی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع انواع قرص‌های روان‌گردان و غیرمجاز، ماموران پلیس به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی در ادامه افزود: در بازرسی از محل مورد نظر مشخص شد که فردی در قالب تزریقات پزشکی، اقدام به فروش انواع قرص‌های روان‌گردان از جمله ترامادول، شربت متادول، قرص‌های نیروزا و ... می‌کند که در بررسی بیشتر از یک انبار زیرزمینی که محموله در آن مکان دپو شده بود، تعداد بیش از ۵۰ هزار عدد انواع قرص‌های روان‌گردان کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی مرند ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را بیش از ۳ میلیارد ریال اعلام و افزود: در این راستا یک نفر دستگیر و به همراه داروهای مکشوفه تحویل مراجع قضائی شد.

دهقانی از شهروندان خواست با توجه به آثار تخریبی این نوع قرص‌ها از مصرف خودسرانه دارو خودداری کرده و خانواده‌ها مراقبت لازم را از جوانان خود به عمل آورند چرا که اکثر مرگ‌های ناگهانی جوانان به علت مصرف بی‌رویه قرص‌های روان‌گردان می‌باشد و در صورت مشاهده هرگونه فروش این‌گونه داروها مراتب را در اسرع وقت به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه