رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودسرخبر داد:

پلمب سه کارگاه غیرمجاز و آلاینده تولید ذغال و دو واحد مرغداری در رودسر

رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودسر از پلمب سه کارگاه غیرمجاز و آلاینده تولید ذغال و دو واحد مرغداری آلاینده در این شهرستان خبر داد.

کارگاه-زغال

به گزارش خبرگزاری موج از رودسر، علی محمدپور رییس اداره حفاظت محیط زیست رودسراظهار کرد:  باتوجه به گرمای هوا و شکایات متعدد مردمی مبنی بر آلودگی ناشی از انتشار دود کوره های ذغال، سه واحد غیرمجاز کوره ذغال با اخذ حکم قضایی از دادستان شهرستان رودسر، پلمب شد.

وی افزود: در این راستا دو واحد مرغداری آلاینده نیز که به علت عدم رعایت ملاحظات  زیست محیطی و بهداشت موجبات آلودگی و مزاحمت برای ساکنین پیرامون خود را فراهم آورده بودند و به اخطاریه های زیست محیطی توجهی نمی کردند، با اخذ حکم قضایی از دادستان  پلمب شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودسر تصریح کرد: با هر گونه فعالیتی که منجر به آلودگی محیط زیست شود به شدت برخورد و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه