یک قلاده زرده‌بر در آران و بیدگل مستندنگاری و رهاسازی شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آران و بیدگل از مستندنگاری و رهاسازی یک قلاده زرده بر در این شهرستان خبر داد.

اصفهان- محیط زیست

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، اللهیار دولتخواه اظهار داشت: این حیوان  که توسط یکی از دوستداران محیط زیست بخش مرکزی به این اداره تحویل داده شده پس از تیمار و اطمینان از شرایط سلامت در پناهگاه حیات وحش یخاب رها سازی شد.

وی اظهار کرد: زرده بر یک از گونه های کمیاب است که به عنوان گونه های در معرض آسیب طبقه بندی شده است. این حیوان شبگرد بوده و به صورت انفرادی زندگی می کند و هیچگونه خسارتی برای کشاورزان و محصولات آنها ایجاد نمی کند بلکه باعث تعدیل جوندگان کوچک می شود.

زرده بر با اسامی عروس موش و پلنگ موش معروف بوده و  از خانواده راسو ها و زیستگاه آن مناطق استپی و بیایانی و اراضی باز است.

رنگ این حیوان مشکی و در نواحی سر، پشت و دم لکه های زرد وجود دارد. این گونه از جوندگان کوچک تغذیه می کند و اندازه آن ۲۵ تا ۲۷ سانتی متر و طول دم آن ۱۲ تا ۲۰ سانتی متر است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه