سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

فرماندار لاهیجان:

فرمان نظام و سکاندار نظام این بوده و است که مردم پیروز انتخابات شده اند

فرماندار شهرستان لاهیجان گفت: انتخابات با تمامی فراز و نشیب هایش تمام شد، چه تفکر سیاسی ما قالب شد و چه تفکر سیاسی ما قالب نشد، فرمان نظام و سکاندار نظام این بوده و است که مردم پیروز انتخابات شده اند .

فرماندار لاهیجان

به گزارش خبرگزاری موج از لاهیجان،  سید محمد احمدی در همایش آموزشی، توجیهی منتخبین پنجمین دوره شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان لاهیجان، ضمن تبریک به منتخبین حاضر در این همایش اظهار داشت: مردم ما ثابت کرده اند که در طول چهار دهه از گذشت انقلاب اسلامی، علی الرغم همه بد اخلاقی ها و رفتار های استکباری و غیر اصولی دشمنان ما، همیشه همراه و همگام با مسوولین و دولتمردان نظام بوده اند

وی افزورد: شاید به ظاهر این تصور شود که عضویت در شورای روستا خیلی مسئولیت مهمی نمی تواند باشد، اما اینطور نیست و در بسیاری از جهات با توجه به نگرش دولت و سیاست های حمایتی در بخش روستایی این جایگاه از ارزش و مسئولیت بسیار بالایی برخوردار است.

نماینده عالی دولت در شهرستان لاهیجان تاکید کرد: انتخابات با تمامی فراز و نشیب هایش تمام شد، چه تفکر سیاسی ما قالب شد و چه تفکر سیاسی ما قالب نشد، فرمان نظام و سکاندار نظام این بوده و است که مردم پیروز انتخابات شده اند در حوزه روستا ها نیز به همین شکل است برخی تلاش کردند و رای نیاوردند و برخی دیگر نیز تلاش کردند و رای آوردند و از مدتی دیگر خدمت و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز خواهند کرد.

احمدی اضافه کرد: همه باید به یک دیگر کمک کنیم و هنر ما در کمک کردن است، اگر رای نیاوردیم نیز با وفاق و همدلی و دادن مشورت به فکر توسعه شهر و روستای خود باشیم، باید در همه امور قانون را مد نظر داشته باشیم و مسیر رشد و توسعه را با کمک یک دیگر طی کنیم.

وی با بیان اینکه همه اظهار نظر ها و فعالیت ها بر اساس قانون باید انجام شود، گفت: قانون برای شورا ها و انتخاب دهیار و ... مصداق ها و عناوینی را تبیین و مطرح کرده است که همه عزیزان در شوراهای روستا می بایست آن را رعایت کنند و به آن ها عمل کنند.

فرماندار لاهیجان افزود: همه باید حوزه اختیارات خود را بدانند و از تمامی ظرفیت ها برای پیشرفت و موفقیت استفاده کنند، در بسیاری از موارد دلیل عدم موفقیت این است که از ظرفیت های موجود به درستی استفاده نمی شود.

احمدی تصریح کرد: شفافیت یکی از اصول و نکاتی است که می بایست مورد توجه ما باشد، باید در تمامی امورات به خصوص مسائل مالی شفاف عمل کنیم، با برنامه هایی که برای شورا ها تبیین کرده ایم تمامی تلاش ما نیز این است که کمترین ابهام نیز در مسائل مالی و ... وجود نداشته باشد.

وی افزود: همه ما اعتقاد داریم که با شفافیت در امور می توانیم خدمت رسانی بهتری را به مردم داشته باشیم، باید تمامی نکاتی که برای مردم ابهام آور است را بگوییم، نباید هیچ چیز را برای مردم در خلا نگه داریم و باید همه نکات را بیان کنیم.

احمدی تاکید کرد: رعایت سلسله مراتب ، نظم، انسجام و استفاده از ظرفیت و تعامل صحیح نیز از دیگر نکاتی می باشد که برای دست یابی به موفقیت باید به آن ها توجه شود، همانطور که پیشتر گفتیم نباید نگاه ها به امور جزیره ای باشد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه