سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

هفته سوم مسابقات اسبدوانی تابستانه کشور در بندرترکمن برگزار شد

هفته سوم مسابقات اسبدوانی کورس تابستانه کشور امروز با رقابت ۷۱ چابکسوار در مجموعه سوارکاری شهرستان بندرترکمن برگزار شد.

هفته سوم مسابقات اسبدوانی تابستانه

به گزارش خبرگزاری موج، حکیم ایگدری دبیر هیئت سوارکاری استان گلستان اظهار داشت: هفته سوم مسابقات اسبدوانی کورس تابستانه کشور امروز با شرکت ۷۱ چابکسوار در مجموعه سوارکاری شهرستان بندرترکمن برگزار شد.

وی افزود: در هفته سوم مسابقات اسبدوانی کورس تابستانه ۷۱ راس اسب در ۷ دور به مسافت یک‌هزار متر با هم رقابت کردند.

دبیر هیئت سوارکاری استان گلستان تصریح کرد: در پایان این هفته از رقابت‌ها، آق‌اویلی بشگرد با اسب قوش قانت، قربان محمد اودک با اجم‌جان، آرمین آق‌‎آتابای با اسب‌های ترکمن‌استوری و تومیریس، ستار مهرانی با  بای‌بای، محمد خوجملی با شنگول و پیمان قلرعطا با گودبای عنوان‌های نخست دورهای مختلف را کسب کردند.

ایگدری اظهار کرد: در پایان این هفته از رقابت‌ها به مالکان، چابکسواران و مربیان برتر بیش از ۸۶۰ میلیون ریال جایزه نقدی اهدا شد.

دبیر هیئت سوارکاری استان گلستان  تصریح کرد: هفته چهارم کورس سوارکاری تابستانه کشور در بندرترکمن جمعه آینده برگزار می‌شود.

ایگدری با بیان اینکه در مسابقات کورس تابستانه اسب‌هایی از نژادهای ترکمن، دوخون و تروبرد با هم رقابت می‌کنند، تاکید کرد: در فصول مختلف  مسابقات سوارکاری در پیست‌های سوارکاری شهرستان‌های آق قلا، بندرترکمن و گنبدکاووس در استان گلستان برگزار می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه