سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گلستان

جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در گلستان برگزار می شود

با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در گلستان برگزار می شود.

جشنواره سفره ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، ابراهیم کریمی گفت: جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» با حضور هنرمندان چهار استان شمالی کشور  شامل گلستان، مازندران، گیلان و قزوین با پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی از یازده الی ۱۳ مرداد ماه ۱۳۹۶  به‌مدت سه روز در استان گلستان به میزبانی شهرستان گرگان برگزار خواهد شد.

ابراهیم کریمی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره ایرانی فرهنگ گردشگری فرصتی مناسب برای احیای غذاهای سنتی ایرانی است گفت: غذای ایرانی در حوزه فرهنگی و تمدنی ما از جایگاه خاص و مهمی برخوردار است و به‌دلیل تنوع اقلیم و طبیعت، تنوع غذایی زیادی در کشور ما وجود دارد که جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» فرصت مناسبی برای معرفی این گنجینه ارزشمند است.

وی افزود: پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی سبب حفظ میراث ناملموس و همچنین احیا و معرفی این غذاها با گردشگران داخلی و خارجی می‌شود.

ترویج غذاهای بومی هر منطقه

کریمی درباره اهداف برگزاری این جشنواره، گفت: ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقه‌ای استان‌ها، ترویج سفره‌های ایرانی و احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی هر منطقه و ترویج طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی هر منطقه در رستوران‌ها، مراکز طبخ و توزیع غذا، هتل‌های هر شهر و استان از اهداف این جشنواره است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در پایان گفت: این جشنواره در چهار بخش پیش غذا، غذای اصلی، دسرها و دمنوش ها و نوشیدنی های سنتی بومی و محلی و با سه محور پخت غذاهای سنتی، نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا و فرهنگ غذا و موسیقی و آیین های مرتبط با غذا برگزار خواهد شد.

گفتنی است که پیش از این قرار بود این جشنواره در۲۱ تیرماه سال جاری برگزار شود که به دلیل گرمای غیر مترقبه هوا و درخواست کلیه استان های معین و با موافقت مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، زمان برگزاری جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» به یازده لغایت ۱۳ مرداد ماه سال جاری تغییر یافت.

در این نمایشگاه ۱۰ غرفه در اختیار استان‌های معین قرار می گیرد که از این مجموعه سه غرفه به‌صورت رایگان و بقیه با اخذ مبلغی به استان‌ها اجاره داده می‌شود. این جشنواره که در شهرستان گرگان، جاده کمربندی، سالن هلال‌احمر برگزار می‌شود از ساعت ۶ عصر تا ۱۱ شب پذیرای علاقه‌مندان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه