سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نوای ارکستر ملی در چهلستون اصفهان طنین انداز شد

ارکستر ملی ایران در اولین اجرای برنامه تابستانه خود در شهر اصفهان و در بنای تاریخی چهلستون طنین انداز شد.

اصفهان- چهلستون

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، ارکستر ملی ایران در دومین شب اجرای برنامه خود در اصفهان به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی اصغر شاهزیدی یکشنبه شب در بنای تاریخی چهلستون اصفهان قطعاتی از ساخته ‌های فریدون شهبازیان، علی تجویدی و حسین دهلوی و تصنیف‌ هایی از آلبوم ‌های چرخ گردون و سروش آسمانی را برای علاقه مندان اجرا کرد.

اجرای تصنیف‌ هایی چون سروش آسمانی، کاخ بلند، جام مدهوشی و سرو دلجوی از جمله برنامه‌های این کنسرت بود.

در این کنسرت قطعاتی چون به یاد صبا، سرود گل،سبکبال، پرلود گریز و پرلود جام تهی و شوشتری برای ویلون و ارکستر با تکنوازی علیرضا خلج اسماعیلی اجرا ‌شد.

ارکستر ملی ایران با همکاری دفتر تخصصی موسیقی هنر سرای خورشید وابسته به سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و بنیاد رودکی شنبه شب و یکشنبه هفته جاری همزمان با آغاز سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در بنای تاریخی و زیبای چهلستون اصفهان برنامه اجرا کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه