سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیرعامل شرکت برق گلستان

تابستان با چالش تأمین برق در گلستان مواجه می شویم

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گفت: با گرم‌تر شدن هوا نسبت به سال گذشته در تابستان امسال با چالش تأمین برق در استان مواجه می شویم و مشترکان باید صرفه‌جویی کنند.

مدیرعامل شرکت برق گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌‏اکبر نصیری ظهر یکشنبه در سومین جلسه شورای اداری استان گلستان اظهار کرد: کاهش تلفات یکی از شاخصه‏‌های شرکت برق است که نقش عمده‌ای در اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی دارد.

وی از کاهش یک‌درصدی این شاخصه در گلستان در سال گذشته خبر داد و افزود: امسال بنا داریم شاخص کاهش تلفات را به ۱۱.۲ درصد برسانیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان کاهش پیک مصرف را یکی از رویکردهای اصلی استان دانست و ادامه داد: پیک مصرف گلستان در سال گذشته یک هزار و ۱۰۲ مگاوات بوده که در زمستان به ۳۷۰ مگاوات می‌رسد.

وی اضافه کرد: برای متعادل کردن پیک مصرف در گلستان باید مصرف ۲۰۰ ساعت در سال را کنترل کنیم.

به گفته نصیری این ۲۰۰ ساعت پیک مصرف از ۱۵ تیرماه تا ۱۵ شهریور و در ساعت ۱۳ تا ۱۵ اتفاق می‌افتد و باید برای آن چاره‌اندیشی کنیم.

وی تصریح کرد: بر اساس اعلام هواشناسی درجه حرارتی کشور نسبت به سال گذشته یک درجه گرم‌تر شده و با توجه به اینکه طرح‌های نیروگاهی به مدار نرسیده است قطعاً در تأمین برق استان در تابستان دچار چالش می‌شویم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان خاطرنشان کرد: برای اینکه خاموش‌های ملی به ما تحمیل نشود باید برای کاهش پیک مصرف تلاش کنیم.

مشترکان اداری پرمصرف‌ترین مشترکان گلستانی

وی بیان کرد: مشترکان اداری چهار درصد از مشترکان استان را تشکیل می‌دهند اما ۱۰ درصد برق استان را مصرف می‌کنند.

نصیری از امضاء میثاق نامه برای کاهش مصرف مشترکان اداری در استان خبر داد و گفت: سال گذشته با امضاء این میثاق نامه ۱۰۰ مگاوات در مصرف برق مشترکان اداری استان صرفه‌جویی شد و گلستان رتبه سوم کشور در این حوزه را کسب کرد.

وی افزود: امسال باید ۲۱۴ مگاوات صرفه‌‏جویی در مصرف برق در استان داشته باشیم و مهم‌ترین راهکار ما تغییر ساعت اداری در استان است.

نصیری خاطرنشان کرد: با تغییر ۱.۵ ساعته، ساعت کاری ادارات پیک مصرف ما ۸.۸ مگاوات کاهش پیدا می‏‌کند و اگر دستگاه‏‌های اجرایی گلستان ساعت ۶ آغاز به کار کنند و یک ساعت زودتر تعطیل شوند ۸۸ مگاوات به صنعت برق کشور کمک می‏‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مشترکان گلستانی صرفه جویی کنند، اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنیم ساعت کاری ادارات از ۱۰ تیرماه تا ۱۰ شهریورماه در گلستان تغییر کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه