سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور:

افزایش کیفیت ساخت و ساز نتیجه تعامل شهرداری و نظام مهندسی/ اتفاقاتی خوب در انتظار کلانشهرهای کشور

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: همکاری و تعامل شهرداری با سازمان نظام مهندسی می تواند منجر به کیفیت ساخت و ساز و ایمنی بیشتر در جهت رفاه بهره برداران و خاطر امنیت شهروندان شود.

اصفهان - شهرداری

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، رجبی در دیدار با شهردار اصفهان با بیان اینکه در خصوص دو محور اساسی با شهردار اصفهان صحبت کردیم، اظهار کرد: نحوه مدیریت لایحه درآمد پایدار شهرداری و مدیریت شهری دو محور اساسی صحبت با شهردار اصفهان به عنوان شهردار یکی از کلانشهرهای بزرگ کشور بود.

وی تصریح کرد: از شهرداری اصفهان درخواست کردیم هماهنگی های لازم را با سایر شهرداری های کلانشهرهای کشور انجام دهند تا در بخش درآمدهای پایدار و مدیریت شهری لوایحی که به صحن مجلس می رسد کاملتر بوده و منجر به تحول در کلانشهرهای کشور شود.

رجبی با تاکید بر اینکه اصفهان جزو شهرهای برخوردار از مهندسین بسیار خوب و توانمند است، گفت: با این وجود این مسئله بازهم جای رشد و ارتقا دارد. ساخت و ساز به طور حتم باید توسط متخصصین و افراد دارای صلاحیت حرفه ای صورت بگیرد. باید در این زمینه فرایندها تعریف شده و نظارت و کنترل های خاص انجام پذیرد تا اطمینان پیدا کنیم این متخصصان کارهای خود را به خوبی انجام دهند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان اینکه با تاکیدات شهردار اصفهان همکاری های بیشتری میان شهرداری اصفهان و سازمان نظام مهندسی رخ می دهد، گفت: این موضوع سرفصل بسیار خوبی برای همکاری های دوجانبه و موثر خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه