سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

در دیداری با ‌محیط‌بانان ‌محیط زیست گلستان

آیت‌الله ‌‌نورمفیدی خواستار حل مشکل ۱۴ ساله جزیره آشوراده شد

نماینده ولی فقیه در استان گلستان با اشاره به رفتار دوگانه مسوولان در برخورد با مسائل محیط زیستی گفت: طرح جزیره آشوراده ۱۴ سال است که مطرح است و هنوز هم رفع نشده است.

محیط زیست گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی ظهر امروز در دیداری با حضور محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان به مناسبت هفته محیط زیست اظهار داشت: باید از جمیع جهات به ماه مبارک رمضان نگاه کرد و خودمان را از نعمت‌های این ماه بهره‌مند کرد.

وی افزود: محیط زیست یکی از چیزهایی است که مورد عنایت خدا قرار گرفته و حفظ محیط زیست از چیزهایی است که خدای متعال از همه ما خواسته است و آیا ما حق داریم محیط زیست را آلوده کنیم؟ این از چیزهایی است که خدای متعال آن را گناه دانسته است.

امام جمعه گرگان تصریح کرد: از بین بردن محیط زیست مخلوقات خدا گناه است و ما این حق را نداریم و ما باید در ماه رمضان جنبه‌های معنوی و ایمان خود را تقویت کنیم و به زندگی خود هم شکل و رنگ خدایی بدهیم.

وی ادامه داد: پیامبر بزرگ اسلام حتی روی لباس‌ها و اسب خود هم اسم‌گذاری می‌کرد و این اسم‌گذاری نشانه توجه پیامبر خدا(ص) است نسبت به آنچه متعلق به اوست و حفظ و نگهداری و توجه به محیط زیست و فضایی که ما در آن زندگی می کنیم ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان تصریح کرد: زمین مادر زندگی ما است و باید مراقب آن باشیم و همه مسلمان‌ها مکلف هستند و باید به عنوان محیط‌بان از محیط زیست خود محفاظت کنند و جلوگیری از تخریب جنگل‌ها و منابع طبیعی باید به فرهنگ دینی تبدیل شود.

وی اظهار کرد: در عین حال حفاظت از محیط زیست نباید مانع توسعه شود اما توسعه هم نباید به تخریب محیط زیست منجر شود و اکنون جزیره آشوراده ۱۴ سال است که مطرح است و هنوز هم که هنوزه حل نشده است.

آیت الله نورمفیدی گفت: این مسئله در حالی است که برخی استان‌ها کنار ما چیزی باقی نگذاشته‌اند و این تناقض‌ها جای سوال ایجاد می‌کند، چرا برخی مناطق مورد تعرض قرار می‌گیرد اما برخی مناطق سخت‌گیری می‌شود و نباید در ذهن مردم تناقض پیش بیاید.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان خاطرنشان کرد: امیدواریم در حفظ منابعی که خدا به شما داده موفق باشید و تا می‌توانید مردم را وارد عرصه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه