سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

معاون استاندار گلستان

هیچ موردی از بیماری "تب کریمه کنگو" در استان گلستان گزارش نشده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: تاکنون هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان گزارش نشده اما به علت ابتلای چند مورد در استان همجوار ما مازندران، باید همه اقدامات پیشگیرانه در حوزه این بیماری خطرناک انجام شود.

تب کریمه کنگو

به گزارش خبرگزاری موج، علی اصغر طهماسبی شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه ستاد پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان با تأکید بر آموزش و اطلاع رسانی پیرامون این بیماری اظهار داشت: آموزش و ترویج عمومی به ویژه در گروه‌های در معرض خطر مانند دامدارن، کارکنان کشتارگاه‌ها، سلاخان، قصابان، کشاورزان، جنگل‌بانان و به خصوص روستائیان و عشایر در راستای آشنایی با بیماری از ضروریات است.

وی ادامه داد: اهتمام لازم به توسعه فضاهای کشتارگاهی بهداشتی و کشتار دام در مراکز مجاز ، ساماندهی کشتار دام در روستاها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارکنان زنجیره کشتار و انتقال گوشت و هم چنین افراد شاغل در هنگام کار با دام‎ها مشتمل بر واکسیناسیون، تزریقات و غیره در کنار بهسازی دامداری‌های سنتی و اماکن دامی از مهم‌ترین اقداماتی است که در جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری باید صورت بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، سمپاشی هدفمند محیط نگهداری دام‌ها را از دیگر اقدامات مؤثر در زمینه کنترل و پیشگیری اعلام کرد و افزود: در این خصوص باید از ظرفیت بخشداری‌ها و دهیاری‌ها استفاده شود.

طهماسبی تصریح کرد: اطلاع‎رسانی پیرامون بیماری تب کریمه کنگو توسط مدیرکل دامپزشکی استان گلستان انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از مردم استان نیز انتظار داریم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی استان تهیه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین خواستار بازرسی و نظارت هرچه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی استان از مراکز فروش گوشت و همچنین رستوران‌ها شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه