سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان

بارندگی در استان گلستان ۳۲ درصد کاهش یافت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان از کاهش ۳۲ درصدی بارندگی از ابتدای سال آبی جاری تا پایان اردیبهشت ماه در مقایسه با سال گذشته و کاهش ۱۴ درصدی نسبت به دوره شاخص بلند مدت در استان خبر داد.

بارندگی در استان گلستان ۳۲ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، علی نظری اظهار داشت: میزان بارندگی اردیبهشت ماه سال جاری در مقایسه با سال گذشته کاهش ۱۲ درصد و نسبت به شاخص بلند مدت کاهش ۱۷ درصدی را نشان می دهد.

وی تصریح کرد: جریان رودخانه ها در مدت مهر لغایت ماه جاری، نسبت به دوره شاخص در حوضه قره سو ۶۷.۸ درصد کاهش ودر حوضه گرگانرود نیز ۵۱.۴ درصد کاهش داشته است.

نظری افزود: ذخیره آبخوان‌های کم عمق استان در اردیبهشت سال جاری در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته ۱۲.۱۱میلیون متر مکعب افزایش و در مقایسه با متوسط ۲۵ سال گذشته ۱۱۳.۱۷ میلیون متر مکعب کاهش را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان همچنین گفت: ذخیره آبخوان‌های عمیق استان نیز در اردیبهشت ماه سال جاری در مقایسه با اردیبهشت ماه سال گذشته ۲۰.۸۳ میلیون متر مکعب کاهش و در مقایسه با متوسط ۱۵ سال گذشته ۳۴.۵۱ میلیون متر مکعب کاهش نشان می‌دهد.

نظری اظهار کرد: ۸۷ درصد آب استان گلستان در بخش کشاورزی، شیلات و محیط زیست استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان اظهار داشت: ۳ درصد آب استان در بخش صنعت و ۱۰ درصد نیز در بخش شرب استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: متوسط بارندگی استان گلستان ۲ برابر متوسط بارندگی کشور است و ۴۸ درصد استان از گرگانرود و ۳۹ درصد از اترک تغذیه می‌شوند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه