سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرکل اوقاف استان گلستان

طرح ضیافت و دست‌های مهربانی در استان گلستان اجرا می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان اجرای طرح‌های ضیافت و دست‌های مهربانی در استان گلستان آغاز شده است.

طرح ضیافت و دست‌های مهربانی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی صبح امروز در حاشیه اجرای طرح دست‌های مهربانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ضیافت و دست‌های مهربانی تا پایان ماه مبارک رمضان در سراسر استان اجرا می‌شود. وی اظهار کرد: در این طرح که در اداره اوقاف از محل موقوفات و با کمک خیران تا پایان ماه مبارک رمضان در بین نیازمندان استان انجام می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان تاکید کرد: در این طرح کالاهای مورد نیاز خانواده‌های نیازمند تهیه شده و به کمک ادارات اوقاف و خیران که در قالب طرح "دست‌های مهربانی" در بین نیازمندان توزیع می‌شود. وی تصریح کرد: این طرح در شهرستان گرگان در قالب ۳۰ بسته و در قالب بسته‌های روغن، رب، برنج، ماکارونی، قند، شکر و چای اقلام مورد نیاز در بین خانواده‌ها توزیع شد. سهرابی افزود: خیران می‌توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به ادارت اوقاف تحویل دهند تا به دست افراد مستحق برسد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان اظهار کرد: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا پایان ماه در همه شهرستان‌های استان اجرا می‌شود و در کنار این طرح، طرح‌های دیگری هم در این ماه اجرا می شود از جمله خیمه‌های معرفتی در امامزادگان استان که پاسخگویی به سوالات مردم است. سهرابی همچنین گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح جزء‌خوانی قرآن کریم همه روزه در ۳۰ امامزاده شاخص استان گلستان اجرا می‌شود. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان تصریح کرد: هر ساله سازمان اوقاف، روحانیون با تجربه و کارآمد را به امامزادگان شاخص اعزام می‌کند که در این راستا در سال جاری ۳۰ روحانی به امامزادگان شاخص استان اعزام شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه