سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

نخستین مرکز مدیریت و کنترل خوردگی گاز در اصفهان راه اندازی شد

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از راه اندازی نخستین مرکز مدیریت و کنترل خوردگی تجهیزات گاز این استان در کلانشهر اصفهان خبر داد.

اصفهان- شرکت گاز

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، سید مصطفی علوی، هدف از راه اندازی این مرکز را حساسیت، اهمیت و نقش سیستم حفاظت در برابر زنگ زدگی خطوط لوله گاز با استفاده از روش های مدیریت و کنترل خوردگی عنوان کرد.

سید مصطفی علوی گفت: به منظور بررسی همه جانبه مشکلات سیستم حفاظت از زنگ، پایش خوردگی و کاهش هزینه های ناشی از آن، کارگروه تخصصی حفاظت کاتدی در سال ۸۷ با حضور نمایندگانی از واحدهای خدمات فنی و مهندسی، بازرسی فنی و بهره برداری و برنامه ریزی تشکیل شد و پس از بررسی نتایج حاصله، طرح استقرار مرکز مدیریت و خوردگی در سال ۹۴ به تصویب رسید.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اضافه کرد: در ابتدا گام(فاز) مطالعاتی و شناسایی شرکت های تولیدکننده لوله و تجهیزات گازرسانی آغاز شد و در پی آن در سال ۸۹ نخستین ایستگاه کنترل و رصد بصورت پایلوت در ایستگاه حفاظت کاتدی(cps) خیابان نبوی منش اصفهان به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: همزمان با جانمایی ایستگاه و آغاز گام مطالعاتی طرح، دو نرم افزار تخصصی مورد نیاز نیز شناسایی شد که در این راستا نرم افزار حفاظت کاتدی در قالب پروژه ای پژوهشی به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان یادآور شد: در این نرم افزار امکان ثبت و اطلاع از وقوع حوادث غیرمترقبه و رویدادها از جمله خرابی ترانس، سرقت ترانس، قطعی و افت ولتاژ برق و...در ایستگاه ها وجود دارد.

علوی، دریافت پیام های هشدار بلافاصله پس از وقوع هر حادثه، کنترل و تنظیم ولتاژ ترانس ها با توجه به وضعیت ایستگاه بصورت هوشمند و اتوماتیک، امکان مشاهده و دریافت گزارش از تمام وقایع، رصد آخرین وضعیت ایستگاه ها، جلوگیری از بروز خطای انسانی در زمان اندازه گیری و تنظیم ایستگاه ها را از دیگر مزایای سیستم کنترل و مانیتورینگ حفاظت کاتدی در شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد.

وی با اشاره به اجرای بیش از ۲۴ هزار و۹۰۰ کیلومتر شبکه و نصب یک میلیون و ۲ هزار و ۲۰۰ انشعاب گاز در سطح استان اظهار کرد: گازرسانی در استان اصفهان به مرز صد درصد رسیده است و اکنون حفاظت از تاسیسات و خطوط گازرسانی از اولویت های مهم شرکت گاز استان بشمار می رود.

وی با بیان اینکه سالانه ۸ درصد از گاز مصرفی کشور معادل حدود۲۰ میلیارد مترمکعب، در استان اصفهان مصرف شود، گفت: از ۱۰۷ شهر استان، ۱۰۳ شهر از نعمت گاز طبیعی برخوردارند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: در حال حاضر ۹۹ درصد از خانوارهای استان تحت پوشش گاز طبیعی هستند،بدین صورت که ۹۹.۶ درصد از خانوارهای شهری روزانه هر خانوار بطور متوسط ۶.۴ مترمکعب و ۹۵ درصد از خانوارهای روستایی هر خانوار روزانه بطور متوسط ۶.۸ مترمکعب، گاز مصرف می کنند.

پدیده خوردگی بعنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های شرکت گاز استان با دارا بودن افزون بر ۳۱۰ هزار کیلومتر شبکه و خطوط گازرسانی، هر سال هزینه‌های هنگفتی به واحدهای عملیاتی و زیرساخت های کشور تحمیل می ‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه