سرخط خبرها
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

سرپرست بیمه سلامت کرمانشاه:

۶۰ درصد جمعیت کرمانشاه تحت پوشش بیمه سلامت هستند

کیومرث مظفری گفت: در اجرای این طرح ۳۶۰ هزار نفر در قالب صندوق بیمه همگانی سلامت دفترچه رایگان دریافت کرده‌اند که عموماً از حاشیه‌نشین‌های شهرها می‌باشند.

بیمه سلامت کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، مظفری با اشاره به ضریب پوشش بیمه‌ای ۶۰ درصدی جمعیت استان در قالب چهار صندوق، افزود: بیمه‌شدگان روستایی و صندوق بیمه سلامت همگانی بدون پرداخت هرگونه حق بیمه، دفترچه رایگان دریافت و در راستای کاهش آلام و دغدغه‌های مردم که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است از خدمات ارزنده‌ای بهره‌مند می‌گردند.

مظفری اجرای طرح تحول نظام سلامت را از افتخارات نظام دانسته و گفت: در سال ۹۵ بابت درمان بیمه‌شدگان ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است؛ وی مجموع هزینه‌های درمان بیمه‌شدگان در سال ۹۵ را ۴۲۰ میلیارد تومان برشمرد.

در طرح تحول نظام سلامت توجه ویژه‌ای به بیماران خاص شده است

دبیر شورای هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر 1750 نفر بیمار خاص شامل تالاسمی، هموفیلی، ام‌اس، دیالیزی و پیوند کلیه تحت پوشش بیمه سلامت هستند که متوسط هر بیمار خاص در ماه یک‌میلیون تومان و مجموعاً در سال 95 بابت درمان این بیمه‌شدگان 20 میلیارد تومان هزینه شده است.

وی بیان داشت: در راستای توسعه ارائه خدمات، علاوه بر ادارات بیمه سلامت در شهرستان‌ها، در هر شهرستان با یک دفتر پیشخوان خدمات دولت قرارداد همکاری منعقد و در حال حاضر ۲۸ دفتر پیشخوان در استان به بیمه‌شدگان خدمات ارائه می‌کنند و افزایش این تعداد از اولویت سال جاری است.

مظفری افزود: در سال ۹۵ بالغ‌بر ۶ میلیون نسخه سرپایی،۲۰۰ هزار پرونده بیماران بستری در بیمارستان‌ها توسط کارشناسان این اداره کل رسیدگی شده است.

داروهای ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت

 وی در خصوص داروهای در تعهد بیمه سلامت افزود: در حدود 2 هزار قلم دارو، ازجمله 436 قلم در خدمات سطح یک روستایی و 30 قلم داروی ناباروری در تعهد بیمه سلامت است.

مظفری حفاظت مالی از بیمه‌شدگان، دسترسی عادلانه به خدمات و سلامت‌محوری را از اولویت‌های برنامه‌های راهبردی سازمان بیمه سلامت عنوان کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه