سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور:

تغییر رفتار مردم نیازمند تغییر فکر و باورهای مردم است

اگر بخواهیم در دراز مدت در مردم تغییر ایجاد کنیم باید ابتدا تفکرات و باورهای مردم را تغییر دهیم.

عبدالمجید نگارش نژاد

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالمجید نگارش نژاد روز سه شنبه دوم خرداد ۱۳۹۶ در نشست ائمه جمعه و جماعت با محوریت مقابله با قاچاق کالا و ارز در جمع علما و روحانیون استان در کتابخانه امام خامنه ای سنندج، تغییر رفتار مردم را نیازمند تغییر فکری، فرهنگی و تغییر در باورهای مردم دانست و افزود: اگر بخواهیم در دراز مدت در مردم تغییر ایجاد کنیم باید ابتدا تفکرات و باورهای مردم را تغییر دهیم.

وی با اشاره به اینکه پدیده قاچاق یکی از معضلات و مشکلات امروز جامعه است گفت: بهره گیری از ابزار فرهنگی تغییر، رویکرد دشمنان برای مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی اظهار کرد: دشمنان ایران اسلامی از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی از ترفندهای مختلفی مانند کودتا، جنگ تحمیلی و تحریم برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده کردند، اما باوجود بکارگیری این ترفندها اقشار مختلف جامعه در برابر تهاجمات دشمن ایستادگی کردند و مانع دستیابی اهداف آنها شدند.

وی با بیان اینکه مسئله قاچاق کالا و ارز، هم یک مقوله فرهنگی است و هم ساختاری اقتصادی دارد افزود: در همین راستا دشمنان به این نتیجه رسیدند قاچاق کالا و ارز بهترین راهکار مقابله با نظام جمهوری اسلامی است.

وی هجمه فرهنگی دشمنان نظام را یک هجمه سنگین برشمرد و گفت: امروز تمام کفر با ابزار و رویکرد فرهنگی به جنگ اسلام آمده اند.

نگارش نژاد اظهار کرد: مطالعات دانشگاهی نشان می دهد رابطه معناداری میان بیکاری و فساد و ناهنجاری های اجتماعی وجود دارد و در همین راستا دولت موظف است بسترهای اشتغالزایی جوانان بویژه در مناطق مرزی را ایجاد کند.

وی تعطیلی کارخانجات تولیدی، ضربه زدن به اقتصاد داخلی و رشد و رونق اقتصادی کشور های بیگانه را از تاثیرات زیانبار پدیده قاچاق عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه نظام شاهنشاهی ایران با آغاز حرکت فرهنگی و ایجاد گفتمان فرهنگی و تغییر باور و رفتار مردم سقوط کرد گفت: در جنگ تحمیلی ایران نیز مردم با اعتقاد و باور به دشمن مشترک و دفاع از آرمان ها و ارزش های دینی در جنگ حضور پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امروز بیوتروریسم از طریق قاچاق بیداد می کند گفت: مقابله فرهنگی بهترین راهکار مقابله با قاچاق است.

وی ادامه داد: حرکت فرهنگی، گفتمان فرهنگی و نیز مشارکت آحاد جامعه سرآغاز هر گونه تغییر و تحول در جامعه است.

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور اضافه کرد: قاچاق مشروبات الکلی و ورود آن به داخل کشور با هدف تضعیف ارزش های دینی، سست کردن بنیان خانواده و به انحراف کشیدن جوانان به صورت رایگان توزیع می شود.

نگارش نژاد با اشاره به اعلام سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۹۵ درصد کالاهای سلامت محور قاچاق غیر استاندارد و تاریخ گذشته است.

وی با بیان اینکه بانوان بیشترین مصرف کنندگان کالاهای آرایشی در کشور هستند افزود: نهادهای آموزشی و بانوان در صف مقدم این جبهه فرهنگی قرار دارند که در همین راستا می توانند نقش مهمی در فرهنگسازی ایفاء کنند.

وی همچنین نقش علما و روحانیون را در فرهنگسازی، تغییر نگرش مردم و ترویج مسایل فرهنگی، اجتماعی و دینی بسیار خطیر ارزیابی کرد و گفت: روحانیون و علما هدایتگر و ترویج کننده اندیشه و باورها در جامعه هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه