سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

امام جمعه اصفهان:

مردم با حضور حداکثری در انتخابات، زمینه یاس دشمنان را فراهم می کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: ملت ایران روز ۲۹ اردیبهشت با شرکت حداکثری در انتخابات زمینه یاس و ناامیدی دشمنان را فراهم می کند.

اصفهان- امام جمعه

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار جمعی از اعضای ستاد مرکزی حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، افزود: حضور پرشور مردم ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن شکن و مایه افتخار بوده است.

وی بیان کرد: براساس آمار تقریبا در ۳۸ سال گذشته در هر سال یک انتخابات در کشور برگزار شده است و مردم ایران در تمامی لحظات، پشتیبان ولایت فقیه بوده و یاس دشمنان را فراهم کرده اند.

امام جمعه اصفهان اظهار کرد: حضور پرشور و همیشگی مردم در صحنه و احساس مسئولیت ملت شریف ایران نسبت به مسائل سیاسی از جمله انتخابات جای خوشحالی و مسرت دارد.

آیت الله طباطبایی نژاد افزود: خدا را شاکریم که ما دست به دامن اهل بیت (ع) هستیم و رهبران بزرگ داشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: اختلاف، نزاع و جنگ های داخلی امروز منطقه خاورمیانه و برخی کشورهای به ظاهر اسلامی بدلیل نداشتن رهبر و عدم اعتقاد به چنین امری است.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، برخورداری از بصیرت، فهم دقیق از مسائل و بینش عمیق را از شرایط رهبری جامعه اسلامی دانست و افزود: وجه تمایز شیعیان ایران نسبت به دیگر ملت ها اعتقاد به ولی فقیه جامع الشرایط برای رهبری است و همین امر مایه نجات انقلاب اسلامی و ملت ایران شده است.

آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر اینکه قرآن یک نعمت بزرگ الهی است و به مثابه داروخانه ای نامحدود برای بشریت است، افزود: اگر در کنار این داروخانه، طبیب حاذق و متخصص نباشد، نه تنها موجب شفا نمی شود بلکه زمینه مرگ را فراهم می کند و تنها طبیب لایق در این زمینه اهل بیت (ع) هستند.

وی بابیان اینکه هستی ما ز هستی ولایت و رهبری است، افزود: عاشق رهبر بودن، اعتقاد و تابعیت از ولایت فقیه ، شاخص برای انتخاب فرد اصلح در انتخابات پیش رو است.

ستاد انتخاباتی حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اصفهان با برپایی جشنی که یکشنبه شب به مناسبت میلاد فرخنده امام حسین (ع) و ابوالفضل العباس در حسینیه قصر منشی این شهر برگزار شد، گشایش یافت.

دوازدهمین انتخابات ریاست جمهموری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی ۲۹اردیبهشت برگزار می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه