سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه:

توانمندسازی سمن‌ها به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌شود

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه از راه‌اندازی سمن سراها در آینده‌ای نزدیک در سراسر استان خبر داد.

معاون سیاسی و امنیتی کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه؛ یوسف شاه‌حسینی با حضور فرمانداران شهرستان‌های مختلف اظهار داشت: دولت تدبیر و امید از ابتدای آغاز به کار خویش با نگاهی ویژه به دنبال توسعه گروه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد یا سمن‌ها بوده است و تمام توان خود را به کار گرفته تا فضا و فرصت لازم را برای فعالیت آزادانه آن‌ها فراهم شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه افتتاح سمن سراها را یکی از برنامه‌های این حوزه عنوان کرد و گفت: این مجموعه‌ها در شهرستان‌های مختلف استان افتتاح خواهند شد و هر شهرستان می‌تواند از این سمن سراها در جهت متمرکزسازی فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد و توانمندسازی این مجموعه‌ها بهره بگیرد.

وی افزود: در شهر کرمانشاه برای این تشکل‌ها فضای مناسبی در نظر گرفته‌شده است و آغاز به کارکرده است.

شاه‌حسینی در ادامه تصریح کرد: در این زمینه ملاک ارزیابی عملکرد مدیران، علاوه بر تعداد سمن‌های ایجادشده، میزان موفقیت حاصل‌شده در توانمندسازی این مجموعه‌هاست.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه افزود: باید ادارات و سازمان‌ها با برنامه‌ریزی و تلاش مستمر، با توانمندسازی این سمن‌ها بستری را فراهم کنند تا این مجموعه‌ها بتوانند در حوزه فعالیت خویش اثرگذار و جریان ساز باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع آسیب‌های اجتماعی پرداخت و گفت: در سفر وزیر کشور به کرمانشاه اعتبار مناسبی را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی استان اختصاص یافت. این اعتبار که مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان است درزمینهٔ کاهش آسیب‌هایی همچون اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی و برخی ناهنجاری‌های اخلاقی و اجتماعی هزینه می‌شود.

شاه‌حسینی ادامه داد: فعالیت‌های این حوزه در قالب برنامه‌های هدفمند فرهنگی، مذهبی، هنری و ورزشی انجام می‌شود.

وی گروه‌های مردم‌نهاد را اولویت اصلی برای اجرای این برنامه‌های اجتماعی معرفی کرد و گفت: سمن‌هایی که در حوزه کاری خویش توانمند و کارآمد هستند در اولویت اجرای این طرح‌ها هستند و در مرحله بعد از توان ادارات و سازمان‌های دیگر بهره خواهیم گرفت.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه تصریح کرد: این گروه‌های مردم‌نهاد شاید نتوانند این معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به شکل ریشه‌ای حل کنند ولی بی‌گمان در کاهش آن‌ها اثرگذار خواهند بود.

وی گفت: این اعتبارات با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان‌ها و همچنین میزان معضلات و آسیب‌های اجتماعی آن‌ها توزیع می‌شود و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد.

شاه‌حسینی ادامه داد: همچنین مبلغ ۲ میلیارد برای پایش تصویری استان اختصاص‌یافته که به‌منظور بازسازی و ترمیم مجموعه دوربین‌های موجود و نصب دوربین‌های جدید هزینه می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه