سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

شهردار اصفهان در برنامه سفرنامه صبا مطرح کرد:

اصفهان مصداق شهر شهیدان است/ اردیبهشت اسطوره ای اصفهان را از دست ندهید

شهردار اصفهان گفت: اصفهان با تقدیم هزاران شهید در دوران جنگ تحمیلی مصداق شهر شهیدان است.

اصفهان- شهردار

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، جمالی نژاد با اشاره به هفته نکوداشت اصفهان اظهار کرد: این هفته به ما یک فرصت باز خوانی مجدد از اصفهان را می دهد تا با زوایای پنهان و آشکار این شهر اسطوره ای بیشتر آشنا شویم.

وی با بیان اینکه اصفهان یک تفاوت خاصی نسبت به گذشته پیدا کرده، اظهار کرد: ۱۳۰۰ شهر در ایران داریم که هرکدام پیشینه تاریخی خودشان را دارند اما اصفهان یک کهن شهر است که ۴ دوره پایتخت کشور بوده است و به نوعی یک تونل تاریخی محسوب می شود.

شهردار اصفهان ادامه داد: اصفهان یک موزه بدون سقف است که اثار تاریخی کاملی را در آن میتوان مشاهده کرد. اصفهان در سال ۲۰۰۶ پایتخت فرهنگی جهان اسلام ،همچنین پایتخت فرهنگ و هنر کشور و هم اکنون نیز به عنوان شهر دوستدار کودک در جهان شناخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از پروژه های شهر اصفهان اشاره کرد: یک هزار و ۱۸۰ پروژه در شهر اصفهان به همراه ۳۰ تا ۴۰ ابر پروژه فعال است که از آن جمله میتوان به سالن بین المللی اجلاس سران ، شهرک سلامت ، میدان امام علی (ع) و پروژه نمایشگاه های بین المللی شهر اصفهان اشاره کرد.

جمالی نژاد با اشاره به اینکه شهر اصفهان در تمامی حوزه ها پیشرو بوده است، افزود: اصفهان از شهرهای اثر گذار در دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی بوده به نحوی که بیشترین شهید و جانباز از این شهر است.

وی با بیان اینکه ما باید از رویکرد ها در حوزه گردشگری صیانت کنیم، خاطرنشان کرد: اصفهان علاوه بر دارا بودن بیش از ۲۰۰۰ جاذبه تاریخی میراث معنوی و فرهنگی ناملموس و ارزشمندی را در دل خود جای داده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه اردیبهشت اسطوره ای اصفهان را از دست ندهید، تاکید کرد: اصفهان به جزء جاذبه های تاریخی از جاذبه های تاسیسی بسیاری مانند باغ پرندگان، باغ صدف ها، باغ خزندگان، باغ گلها، باغ پروانه ها و غیره نیز سود می برد تا بتواند سبد ذائقه های مختلف را جذب کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه